Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ένα ξεχωριστό ΔΩΡΟ στον μπαμπά τους που έχει Αλτσχάιμερ- ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Δίδυμες φόρεσαν νυφικά για τον μπαμπά τους που έχει Αλτσχάιμερ

Δίδυμες φόρεσαν νυφικά για τον μπαμπά τους που έχει Αλτσχάιμερ

Κάθε μπαμπάς θέλει να συνοδέψει την κόρη του στη μεγάλη μέρα της ζωής της και να την παραδώσει στον άνδρα, που έχει επιλέξει για να παντρευτεί.

Αλλά για εκείνες τις νύφες των οποίων οι μπαμπάδες απουσιάζουν ή έχουν φύγει από τη ζωή, οι γάμοι μπορεί να είναι μια σπαρακτική στιγμή όπου θα τους υπενθυμίσουν την απώλειά τους. Δύο δίδυμες από το Τέξας στις ΗΠΑ αποφάσισαν να οργανώσουν μια φωτογράφηση με τον αγαπημένο τους πατέρα ο οποίος έχει Αλτσχάιμερ έτσι ώστε να του δώσουν την ευκαιρία να έχει τώρα μια εικόνα από τις ίδιες σε νυφικό ακόμη και αν εκείνες δεν παντρευτούν ή αν αργήσουν πολύ. H Sarah και η Becca Duncan φόρεσαν τα μακριά τους λευκά φορέματα και έβγαλαν φωτογραφίες με τον 80χρονο πατέρα τους ο οποίος είχε διαγνωστεί με τη νόσο το 2012. Αργότερα μεταφέρθηκε σε μια μονάδα καθώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε και χρειαζόταν περισσότερη φροντίδα, αλλά οι κόρες του αποφάσισαν να του κάνουν αυτό το ξεχωριστό δώρο.

Επιπλέον χάρη στη γενναιοδωρία της τοπικής κοινότητας που ζει η οικογένεια, οι ανθοδέσμες και τα φορέματα που έβαλαν τα κορίτσια ήταν επίσης δωρεά για να μειωθούν τα έξοδα της φωτογράφησης. Η Sarah και η Becca είναι και οι δύο δεσμευμένες και ελπίζουν ότι ίσως ο μπαμπάς τους μπορεί να τα καταφέρει και να γιορτάσει μαζί τους την πραγματική ημέρα του γάμου τους. Σε περίπτωση όμως που δεν γίνει θα έχουν μια γλυκιά ανάμνηση για το υπόλοιπο της ζωής τους. Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στα κοινωνικά δίκτυα και έχουν εκατοντάδες κοινοποιήσεις και υποστηρικτικά σχόλια.

dmbsf3

dmbsf2

www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika