Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ένα γράμμα σε όλους αυτούς που νοιάζονται για τα άτομα με Ψυχικές Ασθένειες!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένα γράμμα σε όλους αυτούς που νοιάζονται για τα άτομα με Ψυχικές Ασθένειες.

Στους γονείς, παππούδες, συντρόφους, αδέρφια, δασκάλους, κηδεμόνες  ή καλύτερους φίλους ατόμων σαν εμένα.

Σας βλέπουμε.

Σας βλέπουμε που κάθεστε μαζί μας όταν κλαίμε τόσο πολύ που μας κόβεται η ανάσα. Σας βλέπουμε όταν μας αγκαλιάζετε λίγο πιο σφικτά καθώς γνωρίζετε πως αυτό είναι το μόνο που μπορείτε να κάνετε για να αισθανθούμε καλύτερα.

Σας βλέπουμε που μας δίνετε χρόνο καθώς δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάποιες καταστάσεις αυτή τη στιγμή. Σας βλέπουμε όταν αλλάζετε το θέμα της συζήτησης για να στρέψετε την προσοχή των άλλων μακριά από εμάς καθώς γνωρίζετε πως αισθανόμαστε σαν να μαστιγωνόμαστε ζωντανοί κάτω από τις διερευνητικές ματιές των άλλων γύρω μας.

Σας βλέπουμε όταν μας καλείτε ή μας στέλνετε μήνυμα για να δείτε πώς είμαστε. Σας βλέπουμε όταν μας αφήνετε να βγούμε από την τάξη για να μείνουμε μόνοι για λίγο. Σας βλέπουμε όταν μας αγοράζετε τα φάρμακα, μας πηγαίνετε στο θεραπευτή και όταν μας ακούτε να μιλάμε για το ίδιο θέμα για δύο ώρες καθώς θέλουμε απλώς να μας διαβεβαιώσετε ότι δεν είμαστε «κακοί άνθρωποι». Σας βλέπουμε. Ίσως να μην είμαστε σε θέση να σας εκφράσουμε όλη την ευγνωμοσύνη που νιώθουμε που σας έχουμε στη ζωή μας. Θέλουμε όμως να γνωρίζετε ότι δεν σας θεωρούμε δεδομένους. Από τα βάθη της καρδιάς μας…. ευχαριστούμε.

Σας ευχαριστούμε που προσπαθείτε να μας καταλάβετε. Σας ευχαριστούμε που αγαπάτε τόσο εμάς όσο και την ασθένειά μας καθώς είναι και αυτή μέρος του εαυτού μας. Σας ευχαριστούμε για όλα. Γνωρίζουμε πως δεν είναι εύκολο πάντοτε. Ωστόσο, καθημερινά επιλέγετε να μας βοηθήσετε. Να ξέρετε πως σας ευγνωμονούμε. Γνωρίζουμε πως ποτέ δεν θα μπορέσουμε να σας το ξεπληρώσουμε όμως εσείς είστε εκείνοι που μας δίνετε κουράγιο, που μας κάνετε να μαχόμαστε και να θέλουμε να ζήσουμε. Μαχόμαστε για εσάς. Αυτή η ασθένεια δεν είναι απλώς δική μας αλλά και δική σας.

Βλέπουμε όλους εσάς που μας νοιάζεστε. Δεν μας εγκαταλείπετε και ένα «ευχαριστώ» δεν θα είναι ποτέ αρκετό.

Επιμέλεια κειμένου   Σωτηριάδου Χριστίνα

Πηγή κειμένου και εικόνας – themighty.com

 

Γ.Δ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρίξε μαύρη πέτρα πίσω σου και πίστεψε στο θαύμα της ζωής

Efi Nika

20 «αθώες» συμπεριφορές των γονιών που πληγώνουν βαθιά τα παιδιά

Penni Syggrou

Απόρριψη: Όταν πονάει η ψυχή μας

Efi Nika