Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Έμαθα ότι έχω καρκίνο μέσα από το Facebook».. Μια συγκλονιστική ιστορία!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

«Έμαθα ότι έχω καρκίνο μέσα από το Facebook»

«Έμαθα ότι έχω καρκίνο μέσα από το Facebook».. Μια συγκλονιστική ιστορία.

Η συγκλονιστική ιστορία της 36χρονης Laura Everley

Περίπου για τρεις μήνες, μια μητέρα ενός μικρού αγοριού, η 36χρονη Laura Everley από το West Sussex στη Μεγάλη Βρετανία, δεν ένιωθε ιδιαιτέρως καλά στην υγεία της.

Όπως η ίδια περιγράφει, έμεινε σοκαρισμένη όταν είδε τα συμπτώματα που αντιμετώπιζε αναρτημένα σε ένα post κάποιου διαδικτυακού φίλου του οποίου η γυναίκα έπασχε από καρκίνο.

Όταν αποφάσισε να επισκέφτηκε το γιατρό της μετά από αυτό, δυστυχώς ο εφιάλτης βγήκε αληθινός…«Ένιωθα ένα φούσκωμα, ένα πόνο χαμηλά στην πλάτη είχα δυσκοιλιότητα και συχνοουρία για περίπου τρεις μήνες. Βέβαια επειδή είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα με το έντερο καθώς και ενδομητρίωση, θεώρησα αυτά υπαίτια για την κατάστασή μου.

Όταν έπεσα πάνω σε μια ανάρτηση στο Facebook η οποία ανέφερε λεπτομερώς όλα τα ίδια συμπτώματα, συνειδητοποίησα ότι θα μπορούσε να είναι καρκίνος».Τότε αποφάσισε να επισκεφτεί το νοσοκομείο της περιοχής και να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Δυστυχώς τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν τις υποψίες της και μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Μετά την αφαίρεση της μήτρας και των ωοθηκών της, οι χειρουργοί ανακάλυψαν πως ο καρκίνος είχε ήδη αρχίσει να εξαπλώνεται. Η κ. Everley σήμερα υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία και οι γιατροί δηλώνουν σίγουροι πως θα τα καταφέρει να νικήσει την ασθένεια.

Ο λόγος που η ίδια αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της είναι για να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη ως προς τις προληπτικές εξετάσεις.

«Θέλω να προτρέψω κι άλλες γυναίκες να επισκεφτούν το γιατρό τους εάν ανησυχούν ή νιώθουν κάποια συμπτώματα. Δυστυχώς στα αρχικά στάδια της νόσου, ίσως είναι δύσκολο να αναγνωρίσουμε τα συμπτώματα.

Το χειρότερο της όλης ιστορίας ήταν πως θα το έλεγα στον γιο μου. Πραγματικά κατέρρευσα. Σήμερα λέω πως είναι εύκολο να αγνοείς τα συμπτώματα, αλλά πιστέψτε με, δεν αξίζει το ρίσκο»

 

www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Καρκίνος του παχέος εντέρου: Διαβάστε ποια είναι τα ύποπτα συμπτώματα

newsitamea