Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ελληνίδα συγκινεί τους Αμερικανούς με τη μεγαλοψυχία της- Καλεί στο εστιατόριο της… άστεγους!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

78

Ελληνίδα συγκινεί τους Αμερικανούς με τη μεγαλοψυχία της- Καλεί στο εστιατόριο της… άστεγους!

«Στην Ελλάδα η φιλοξενία είναι αρχή»

Τα αμερικανικά μέσα μιλούν για μια Ελληνίδα η οποία διατηρεί εστιατόριο στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ, και πρόσφατα εντυπωσίασε και συγκίνησε με τη μεγαλοψυχία της και τη γενναιόδωρη στάση της. 

zorba-fotiadou-3.jpg
Η Ελένη Φωτιάδου είναι ιδιοκτήτρια του εστιατορίου «Ζορμπάς» στο Βιρτζίνια Μπιτς. Πριν λίγες μέρες, τοποθέτησε μια πινακίδα κοντά στους κάδους σκουπιδιών δίπλα από το εστιατόριο της, η οποία έλεγε: «Προς όσους ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια: Για το επόμενο γεύμα σας, παρακαλώ ελάτε μέσα και απλά ενημερώστε μας ότι πεινάτε αλλά δεν μπορείτε να πληρώσετε. Είστε άνθρωποι και αξίζετε κάτι καλύτερο από το να τρώτε από τα σκουπίδια».

11038648_653240184807151_5349722518906752802_n.jpg

zorba-fotiadou-1.jpg
Αφορμή στάθηκε ένα περιστατικό προ ημερών, με έναν άνδρα, ο οποίος εθεάθη να ψάχνει φαγητό από τα σκουπίδια. Εργαζόμενη σε διπλανό εστιατόριο έτρεξε από πίσω του, προσφέροντάς του νερό και φαγητό αλλά εκείνος κάπως αναστατωμένος, αρνήθηκε να δεχτεί την προσφορά της.

zorba-fotiadou-5.jpg
Η ιδιοκτήτρια του Ζορμπά μιλώντας στο wtkr.com τόνισε ότι το να βοηθά τους άλλους είναι κάτι που συνηθίζει να κάνει. «Στην Ελλάδα η φιλοξενία είναι αρχή. Μαθαίνουμε να το κάνουμε αυτό, στην Ελλάδα είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια. Πρέπει πάντα να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, να αγαπάμε ο ένας τον άλλον» είπε χαρακτηριστικά, εμφανώς συγκινημένη, στο τηλεοπτικό δίκτυο.

zorba-fotiadou-2.jpg

 

www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

Penni Syggrou