Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έλληνας τερματοφύλακας έσβησε νικημένος από καρκίνο!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

25

Έλληνας τερματοφύλακας έσβησε νικημένος από καρκίνο!!!

 

Θρηνεί η ΑΕΚ από το βράδυ του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου, αφού έχασε έναν από τους πιο “χρυσούς” ανθρώπους της. Τον Θεόδωρο Μανιατέα ….Τον θρυλικό τερματοφύλακα, που δύο φορές έκλεισε την πόρτα του ΟΣΦΠ, αφού δεν επιθυμούσε να φύγει απο την ΑΕΚ, και μετά την αποχώρησή του από την “Ενωση” δεν αγωνίστηκε σε καμία άλλη ομάδα, για να μη βρεθεί απέννατι από την ομάδα της καρδιάς του.

Ο Θοδωρής πάλευε τα πέντε τελευταία χρόνια με τον καρκίνο και τελικά νικήθηκε τελικά στα 69 του χρόνια!

Ο Θεόδωρος Μανιατέας, πήγε στην ΑΕΚ από τον Παναθησιακό, τον Ιούνιο του 1964. Και το καλοκαίρι του 1965, έκανε με την ΑΕΚ μεγάλη αίσθηση υπερασπιζόμενος τα δοκάρια της στο τουρνουά της Νέας Υόρκης.

Ήταν ο ηθικός αυτουργός, για να ακουστεί το όνομα της ΑΕΚ-που τότε είχε κάνει μεγάλη ανανέωση- στα πέρατα της γης! Αντίπαλοι της ΑΕΚ σ’ εκείνους τους αγώνες στη Νέα Υόρκη η Μπενφίκα του Εουσέμπιο και η Σάντος του Πελε.

Και ο Μανιατέας, είχε “κρατήσει” μόνος του τη Σάντος, υποχρεώνοντας τον Πέλε, να τον φιλήσει και να του “πλέξει” το εγκώμιο για τις επεμβάσεις του. Μάλιστα οι διοργανωτές εκείνου του τουρνουά, είχαν δώσει στον Μανιατέα ως δώρο ένα χρυσό ρολόι!

Ο Θεόδωρος Μανιατέας, που είχε γεννηθεί στις 19 Μαρτίου 1945, ήταν από τις πιο ευγενικές φυσιογνωμίες που πέρασαν από την ΑΕΚ. Αμίμητος, για το χιούμορ του. Ανυπέρβλητος για την καλοσύνη του. Έφυγε από την ΑΕΚ το 1968, όμως την παρακολουθούσε. Και ήταν και από τα ενεργά στελέχη στον Σύνδεσμο παλαιμάχων. Ήταν παντρεμένος με την Μηλία και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, Την Μαρία, τον Γιώργο και τον Πέτρο.

Ο Θοδωρής έσβησε στις 21:00 του Σαββάτου 20 Σεπτεμβρίου. Είχε αισθανθεί πόνους από το μεσημέρι, ανέβασε υψηλό πυρετό και οι οικείοι του, τον είχαν μεταφέρει στο Λαϊκό Θεραπευτήριο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Η κηδεία του θα γίνει την Τριτη 23 Σεπτεμβρίου από το Γ’ Κοιμητήριο Νίκαιας.

 

 

 

madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika