Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Εκτροχιάστηκε τραίνο έξω από την Θεσσαλονίκη! Πληροφορίες για τουλάχιστον 2 νεκρούς – Σοκαριστικές εικόνες και βίντεο!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Τραίνο που εκτελούσε το δρομολόγια Αθήνα – Θεσσαλονίκη, εκτροχιάστηκε στο Άδενδρο
– Είχε ξεκινήσει από την Αθήνα στις 16:18
– Πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 2 νεκρούς
– Το τραίνο παρέσυρε κολώνες ηλεκτροδότησης, ενώ έπεσε πάνω σε οίκημα
– Περισσότεροι από 50 οι επιβάτες, απεγκλωβίστηκαν οι περισσότεροι.

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ του Σαββάτου, επιβατική αμαξοστοιχία Intercity που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, εκτροχιάστηκε κοντά στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Αδένδρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην αμαξοστοιχία επενέβαιναν σχεδόν 100 άνθρωποι. Επτά από τους επιβάτες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία τραυματίες. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 2 νεκρούς. Βαριά τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε και ο οδηγός της αμαξοστοιχίας, σύμφωνα με το thessnews.gr

Ο εκτροχιασμός σημειώθηκε στις 9.40 το βράδυ, στα 200 μέτρα από το ‘Αδενδρο, περιοχή έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διευθύντρια του Εθνικού Κέντρου ‘Αμεσης Βοήθειας Θεσσαλονίκης, Χρυσή Ματσικούδη.

Σε δέκα, ανέρχονται οι επιβάτες της επιβατικής αμαξοστοιχίας που είναι ελαφρά τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία  “Αγιος Δημήτριος” και “Γ. Γεννηματάς”.

Στο σημείο βρίσκονται άλλα έξι οχήματα του ΕΚΑΒ και πλέον ανέρχονται σε 21 αυτά της Πυροσβεστικής, με 45 άντρες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο σπεύδει και κλιμάκιο του ΟΣΕ.

Πηγή φωτογραφιών: bloko.gr , emvolos.gr

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

 

newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou