Newsitamea.gr
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ το 2o Φεστιβάλ Υγείας, Ενημέρωσης, Πρόληψης και Αγάπης- ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το 2ο φεστιβάλ υγείας ενημέρωσης, πρόληψης και προαγωγής υγείας, που διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία σε συνεργασία με την Π.Δ.Ε., οι τρεις συλλογικότητες ( η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α, η Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας ΕΕΑΣΚΠ και ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ) στην Πλαζ του ΕΟΤ Πάτρας.

Πολλοί Πατρινοί κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις της Πλαζ ΕΟΤ και ενημερώθηκαν από τα περίπτερα των συλλόγων που συμμετείχαν στο φεστιβάλ, σε θέματα υγείας και παρακολούθησαν τα ψυχαγωγικά δρώμενα.

Στα επίσημα εγκαίνια του Φεστιβάλ Υγείας χαιρέτησαν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών και Πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα Πατρών Πατέρας Νικόλαος Σκιαδαρέσης, ο Περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ιάσωνας Φωτήλας, ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Κώστας Πελετίδης, ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Πελεκούδας, η Διευθύντρια του Εκπαιδευτικού Πάρκου Δράσεων κα Ήρα Κουρή, η Πρόεδρος του ¨ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ¨ κα Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη, η Πρόεδρος της ¨ΕΕΑΣΚΠ¨ κα Μαργαρίτα Καραγιώργου και η Πρόεδρος της ¨ΕΛΕΑΝΑ¨ κα Μάχη Σαλαμαλίκη.

Το Φεστιβάλ Υγείας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Κώστας Καρπέτας, ο βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αντώνης Χαροκόπος, η Βοηθός Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας σε θέματα Άρσης Κοινωνικών Ανισοτήτων κα Αναστασία Τογιοπούλου , ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. & Υπεύθυνος Συντονιστής της Ένωσης Κοινωνικών Φορέων ¨Πυλώνες Αλληλεγγύης¨ κ. Ιωάννης Φρέρης, και πολλοί άλλοι εκλεκτοί φίλοι-ες.

Το συντονισμό του Φεστιβάλ Υγείας τον έκανε η Δημοσιογράφος κα Μαρία Σιορώκου.

Την ικανοποίησή τους, για την αυθόρμητη προσέλευση των συμπολιτών, εξέφρασαν οι υπεύθυνοι των συνδιοργανωτών συλλόγων, ευχαριστούν για τη συνεργασία την Π.Δ.Ε. , για τη στήριξη τον Δήμο Πατρέων και την Γέφυρα Α.Ε. και την Ε.Κ.Φ. ¨Πυλώνες Αλληλεγγύης¨ , τους Κοινωνικούς Φορείς & τους Συλλόγους της περιοχής για τη συμμετοχή τους, καθώς και τα μέλη, τους φίλους και τους εθελοντές των συλλόγων τους.

Ευχαριστούν επίσης τους χορηγούς που υποστήριξαν με τις δωρεές τους στην πραγματοποίηση του φεστιβάλ.

Τέλος ευχαριστούν όλους όσους συνετέλεσαν στην υλοποίηση και την επιτυχία του 2ου Φεστιβάλ Υγείας.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ το 2o Φεστιβάλ Υγείας, Ενημέρωσης, Πρόληψης και ΑγάπηςΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ το 2o Φεστιβάλ Υγείας, Ενημέρωσης, Πρόληψης και Αγάπης-ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ το 2o Φεστιβάλ Υγείας, Ενημέρωσης, Πρόληψης και ΑγάπηςΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ το 2o Φεστιβάλ Υγείας, Ενημέρωσης, Πρόληψης και ΑγάπηςΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ το 2o Φεστιβάλ Υγείας, Ενημέρωσης, Πρόληψης και ΑγάπηςΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ το 2o Φεστιβάλ Υγείας, Ενημέρωσης, Πρόληψης και ΑγάπηςΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ το 2o Φεστιβάλ Υγείας, Ενημέρωσης, Πρόληψης και ΑγάπηςΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ το 2o Φεστιβάλ Υγείας, Ενημέρωσης, Πρόληψης και ΑγάπηςΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ το 2o Φεστιβάλ Υγείας, Ενημέρωσης, Πρόληψης και ΑγάπηςΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ το 2o Φεστιβάλ Υγείας, Ενημέρωσης, Πρόληψης και ΑγάπηςΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ το 2o Φεστιβάλ Υγείας, Ενημέρωσης, Πρόληψης και Αγάπης

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ημερίδα «Γυναίκα-Μητέρα, Αναπηρία & Αθλητισμός»

newsitamea

Με επιτυχία το Αποκριάτικο Γλέντι της ΕΕΑΣΚΠ 2020

newsitamea

Το ΔΥΟ Forum έρχεται στο Ζάππειο γεμάτο καινοτομίες

newsitamea