Newsitamea.gr
AMEA news ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Έκοψαν το ρεύμα σε άτομο με αναπηρία!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

24

Έκοψαν το ρεύμα σε άτομο με ειδικές ανάγκες

 

Σε απόγνωση βρίσκεται μία οικογένεια στην Αθήνα, καθώς εδώ και λίγες ώρες η ΔΕΗ, τους διέκοψε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος παρά το γεγονός, ότι ενημέρωσαν τους υπευθύνους ότι υπάρχει στην κατοικία άτομο με αναπηρία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο enikos.gr, η οικογένεια χρωστά στη ΔΕΗ, το ποσό των 1021 ευρώ, το οποίο αδυνατούν να εξοφλήσουν, με αποτέλεσμα  να κοπεί το ρεύμα. Ωστόσο, τα μέλη της οικογένειας, μιλώντας με αρμόδιους από τη ΔΕΗ,  τους πληροφόρησαν ότι έχουν συγκεντρώσει το ποσό των 200 ευρώ και είναι διατεθειμένοι να το καταθέσουν σήμερα κιόλας στον Οργανισμό προκειμένου να γίνει η επανασύνδεση.

Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ, αρνήθηκαν να προχωρήσουν στην επανασύνδεση αν δεν καταβληθεί ολόκληρο το ποσό των 1021 ευρώ, παρά το γεγονός ότι έχει γίνει η επισήμανση ότι ένα μέλος της οικογένειας πάσχει από κρίσεις Ε και χρίζει μηχανικής βοήθειας.

 

 

enikos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea