Newsitamea.gr
ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έγκυο την εξέτασαν 14 φορές και δε βρήκαν ότι είχε καρκίνο, παρά μόνο αφότου γέννησε!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 

Shelley-Maye-pregnant-cancer

Έγκυο την εξέτασαν 14 φορές και δε βρήκαν ότι είχε καρκίνο, παρά μόνο αφότου γέννησε!

Η 34χρονη Σέλι(Shelley Maye), διεγνώσθη με καρκίνο της μήτρας, μόνο όταν γέννησε το υγιέστατο αγοράκι της! Μια ακόμα απίστευτη ιστορία, μας κάνει να αναρωτιόμαστε για την αξιοπιστία των ιατρικών εξετάσεων…ένα ιατρικό λάθος που θα της κόστιζε τη ζωή!

Η Σέλι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, παραπονιόνταν συχνά για κόπωση, πόνους στη μέση, αιμορραγία και ναυτίες. Στις 14 φορές που συνολικά πήγε στους γιατρούς, η απάντηση ήταν πάντα η ίδια: ότι τα συμπτώματα της οφείλονται στην εγκυμοσύνη της.

Ακόμα και αφότου γέννησε αγνόησαν το πρόβλημα της, μέχρι που αποφάσισαν να της κάνουν τεστ Παπ. Εκεί εξακριβώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο της μήτρας και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο! « Ήξερα ότι ο πόνος και η αιμορραγία δεν ήταν φυσιολογική, όταν όμως οι επαγγελματίες γιατροί σου λένε ότι είναι λόγω της εγκυμοσύνης, εμπιστεύεσαι την κρίση τους. Ποτέ δε φανταζόμουν ότι μπορεί να πάσχω από καρκίνο της μήτρας, γιατί δεν έχω χάσει ούτε ένα τεστ Παπ!»

«Φοβήθηκα ότι μπορεί να μετέδωσα τον καρκίνο στο μωρό μου. Υπέφερα για 14 μήνες πριν τη διάγνωση του. Τώρα χαθήκαν και οι ελπίδες μας για την απόκτηση ενός ακόμα παιδιού.» Ευτυχώς ο μικρός Τζένσον είναι υγιής και είναι ήδη 9 μηνών. Η Σέλι κάνει άμεσες θεραπείες με ακτινοβολίες και χημικοθεραπείες και περιμένει τα αποτελέσματα σε ένα μήνα με μεγάλη αγωνία.

Shelley-Maye-pregnant-cancer (1)

«Δε θέλω να πεθάνω, μόλις παντρευτήκαμε με τον ‘Αντριου και έχουμε 2 παιδιά μαζί. Ο γιατρός μου είπε ότι η θεραπεία δείχνει να ¨δουλεύει¨, όμως για να είμαστε σίγουροι, πρέπει να περιμένουμε άλλους 2 μήνες. Ελπίζω κι άλλες γυναίκες να διαβάσουν την ιστορία μου, ώστε να μην αγνοήσουν τα συμπτώματα και να μην εφησυχάζονται μόνο από τα τεστ Παπ για να αποφύγουν την ασθένεια!”

 

Βογιατζής Ηλίας

Πηγή: Mirror.co.uk

Email: iliasvogiatzis@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika