Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

«Έφτασα σε ηλικία 14 ετών να είμαι 85 κιλά»

«Έφτασα σε ηλικία 14 ετών να είμαι 85 κιλά»
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

«Έφτασα σε ηλικία 14 ετών να είμαι 85 κιλά»

Ηθοποιός βίωσε το ρατσισμό λόγω των κιλών της

Για την απόρριψη που ένιωσε στην παιδική ηλικία, λόγω των παραπανίσιων κιλών της, μίλησε η Έλντα Πανοπούλου.«Από την εφηβεία μου, όταν μετά από κάτι ενέσεις που είχα κάνει, γιατί είχα ένα πρόβλημα στο αίμα από τις αμυγδαλές και έκανα μία σειρά πενικιλίνες για 2 περίπου χρόνια, έφτασα σε ηλικία 14 ετών να είμαι 85 κιλά, ενώ ήμουν ένα πολύ αδύνατο παιδάκι. Η απόρριψη που ένιωσα στα πρώτα μου γυμνασιακά χρόνια ήταν τόσο έντονη, που έπαθα νεύρωση στομάχου, δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ… Δεν είναι απλό το να είσαι 14 και να αισθάνεσαι ότι οι συμμαθητές σου δεν σε θέλουν επειδή είσαι χοντρή», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «Λοιπόν».

Και πρόσθεσε: «Βίωσα το ρατσισμό προς τους χοντρούς. Ίσως αυτό να με βοήθησε και να ήταν το στοίχημα μου να κάνω καριέρα ως χοντρή, να υπάρξω ως χοντρή, σατιρίζοντας τα κιλά και τον εαυτό μου. Η σάτιρα και ο αυτοσαρκασμός είναι μεγάλο αντίδοτο σε οτιδήποτε μας προβληματίζει και μας βασανίζει».

 

 

newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea