Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Εφημερίες από το σπίτι και δεμένοι ασθενείς στο Δαφνί!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

10

Εφημερίες από το σπίτι και δεμένοι ασθενείς στο Δαφνί!!!

 

Σοβαρές παρατυπίες που επηρεάζουν την περίθαλψη των ασθενών που νοσηλεύονται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής Δαφνί  έχει εντοπίσει η διοίκηση του νοσοκομείου σε αιφνίδιους ελέγχους που έχει πραγματοποιήσει τον τελευταίο χρόνο για να διαπιστώσει την ετοιμότητα του προσωπικού.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι οι γιατροί που εφημέρευαν βρίσκονταν στο σπίτι τους και κοιμόντουσαν, ιατρικοί φάκελοι βρέθηκαν κενοί, ενώ εντοπίστηκε ένας ασθενής που βρισκόταν δεμένος για οκτώ ολόκληρες ώρες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος».

Σε έλεγχο που πραγματοποίησε ο διοικητής του ΨΝΑ, Παύλος Θεοδωράκης, στις 28 Δεκεμβρίου του 2013 διαπιστώθηκε ότι 13 από τους 21 γιατρούς που εφημέρευαν δεν βρίσκονταν στη θέση τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την απουσία τους και κινήθηκαν από τη διοίκηση του Νοσοκομείου οι νομικές διαδικασίες. Οι 13 γιατροί ελέγχτηκαν πειθαρχικά και τους επιβλήθηκε εγγραφή επίπληξη.

Σε άλλους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι ένας στους τρεις ιατρικούς φακέλους ασθενών ήταν κενός. Και σαν να μην έφταναν αυτά, σε άλλο τυχαίο έλεγχο του κ. Θεοδωράκη στις ψυχιατρικές κλινικές του Δαφνίου από τους 270 ασθενείς βρέθηκαν 5 καθηλωμένοι, για τους οποίους δεν τηρείτο το πρωτόκολλο που προβλέπει τον έλεγχο τους ανά δύο ώρες.

Ένας από αυτούς μάλιστα ήταν δεμένος στο κρεβάτι του για οκτώ ολόκληρες ώρες.

21

 

 

 

enikos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προειδοποίηση από σεισμολόγους: «Αυτό το ρήγμα μπορεί να φέρει μεγάλο σεισμό, θα είναι 7 με 8,2 Ρίχτερ» – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou