Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Έχει δερματικό πρόβλημα και λέει πόσο σκληρές είναι μαζί της οι γυναίκες

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

archie

Έχε δερματικό πρόβλημα και λέει πόσο σκληρές είναι μαζί της οι γυναίκες

Η Takeisha Archbald είναι Αφροαμερικανή και πάσχει από μια ασθένεια λεύκανσης του δέρματος κατά τόπους, με την ονομασία vitiligo (λεύκη). Η ίδια λέει ότι οι άνδρες το βρίσκουν σέξι, ενώ οι γυναίκες τής κάνουν τη ζωή μαρτύριο.

«Οι άνδρες αγαπούν τα σημάδια μου στο δέρμα. Με αποκαλούν εξωτική και όμορφη. Μου αρέσει αυτό», δηλώνει η 37χρονη.

Αντίθετα, όπως υποστηρίζει, οι γυναίκες δεν τη στηρίζουν. «Μου λένε να κρύψω τα σημάδια ή να πάρω φάρμακα. Το βρίσκω πραγματικά προσβλητικό, λες και υποφέρουν περισσότερο από το vitiligo από όσο υποφέρω εγώ», δηλώνει.


Η 37χρονη είναι μητέρα δύο παιδιών και καλλιτεχνική διευθύντρια στην οργάνωση Miss Fancy Pants, που ασχολείται με την ασθένεια από την οποία πάσχει. Οπως λέει, στην ηλικία των 27 ετών ξύπνησε ένα πρωί και το σώμα της ήταν καλυμμένο με άσπρες βούλες.

«Το vitiligo κοιμόταν στο σώμα μου, άργησε να εμφανιστεί, έπρεπε να φτάσω τα 27 για να εκδηλωθεί», λέει η 37χρονη και προσθέτει ότι πρόκειται για ένα ανίατο πρόβλημα.

«Δεν έχω κατάθλιψη, δεν με πειράζει. Ξυπνάω το πρωί και νιώθω φυσιολογική και σέξι. Βάφομαι, φοράω αξεσουάρ και ψηλά παπούτσια. Το vitiligo είναι στη ζωή μου, αλλά δεν το αφήνω να μου την πάρει», δηλώνει.


Η Takeisha Archbald έκανε μάλιστα και γαστρική εγχείριση και έχασε αρκετά κιλά, πράγμα που ανέβασε ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθησή της. Τώρα διαπιστώθηκε ότι πάσχει από το σύνδρομο του Crohn, το οποίο επηρεάζει το εντερικό σύστημα. Ωστόσο, ούτε αυτό την αποθαρρύνει και παίρνει τη ζωή με θετικό τρόπο, μαζί με τις δύο υιοθετημένες κόρες της, την Αλέξις, 16 ετών, και τη Μόνικα, 15 ετών.

Πηγή: www.iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

Penni Syggrou