Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Έχασε τον Πατέρα της πριν 10 χρόνια. Μόλις όμως Μάθετε ΠΟΙΟΣ είναι ο Κύριος που την συνοδεύει στον Γάμο της, Θα δακρύσετε!!!-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

11

Το 2006, ο Michael Stepien πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε ενώ γυρνούσε με τα πόδια από την δουλειά. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε από το να είναι παρών στο γάμο της κόρης του, γιατί η Jeni (Stepien, πλέον Lynne) κάλεσε τον άντρα που έλαβε σαν μόσχευμα την καρδιά του πατέρα της για να την συνοδεύσει στην εκκλησία.

Ο 72χρονος ήταν πολύ κοντά στον θάνατο όταν βρέθηκε συμβατή καρδιά. Ήταν η καρδιά του Michael και η δωρεά του έσωσε την ζωή. Ο Thomas έγραψε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στην οικογένεια και κράτησαν επαφή με τα χρόνια. Έτσι όταν η Jeni του έγραψε ένα γράμμα ζητώντας του να την συνοδεύσει στον γάμο της, εκείνος τίμησε με περηφάνια το αίτημα της.

“Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να συνοδεύσει κανείς την κόρη του άντρα που του δώρισε την καρδιά του στον γάμο της”, είπε στο KDKA. “Δεν θα μπορούσα να φανταστώ μεγαλύτερη τιμή”.

Όταν η Jeni ζήτησε από τον Arthur Thomas να την συνοδεύσει στον γάμο της, εκείνος δεν μπορούσε να πει όχι.

3

Γιατί παρ’όλο που δεν είναι ο πατέρας της, έλαβε την καρδιά του Michael Stepien όταν εκείνος πέθανε κατά την διάρκεια μιας ληστείας το 2006.

4

Έγραψε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στους Stepien και κράτησαν επαφή με τα χρόνια.

5

Και όταν η Jeni του έγραψε πρόσφατα ένα γράμμα με ένα ξεχωριστό αίτημα, δεν μπορούσε να αρνηθεί.

6

“Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να συνοδεύσει κανείς την κόρη του άντρα που του δώρισε την καρδιά του στον γάμο της. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ μεγαλύτερη τιμή”.

7

“Ήταν πραγματικά η καλύτερη μέρα της ζωής μου” έγραψε η Jeni στο Facebook. “Το να έρθει ο μπαμπάς μου σπίτι και να με συνοδεύσει στον γάμο μου ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε.”

8

Δείτε την όμορφη αυτή ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

boredpanda.com,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika