Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Έχασε τα Μαλλιά της εξαιτίας της Ασθένειάς της. Ο λόγος που αρνήθηκε να βάλει περούκα στον Γάμο της; ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Για τις περισσότερες νύφες είναι αυτονόητο ότι την ημέρα του γάμου τους θα έχουν τέλεια μαλλιά και μακιγιάζ που θα ταιριάζουν με το νυφικό τους. Όπως συμβαίνει με πολλά πράγματα, η κοινωνία έχει αποφασίσει ότι τα μακριά, λαμπερά και καλοχτενισμένα μαλλιά είναι η επιτομή της ομορφιάς, έτσι αν κάποια γυναίκα επιλέξει κάτι διαφορετικό, ο κόσμος το παρατηρεί και σχολιάζει – όχι πάντα με τον καλύτερο τρόπο.

Ωστόσο, όποιος χρησιμοποιεί το διαδίκτυο γνωρίζει ότι τα πρότυπα ομορφιάς είναι κάτι που τίθεται υπό αμφισβήτηση όλο και πιο συχνά. Ο κόσμος δεν θέλει να είναι περιορισμένος πλέον σε ένα κουτί και να νιώθει ότι πρέπει να τους ευχαριστεί όλους.

83

Η Kylie Bamberger, μοντέλο και ενθαρρυντική ομιλήτρια, ήταν από τους ανθρώπους που ανησυχούν πολύ για το πώς φαίνεται η εμφάνιση τους στους άλλους.

Όταν η 27χρονη από το Λος Άντζελες ήταν 12 χρονών άρχισε να χάνει τα μαλλιά της και στα 15 της δεν μπορούσε καν να τα μαζέψει αλογοουρά – φανταστείτε πώς είναι να το βιώνει αυτό μια έφηβη.

84

Η Kylie διαγνώστηκε με αλωπεκίαση, ένα αυτοάνοσο νόσημα που οδηγεί σε πλήρη απώλεια μαλλιών. Στην αρχή φορούσε περούκες και σκουφάκια, αλλά αποφάσισε να το αποδεχτεί, παρά να ιδρώνει και να αισθάνεται άβολα προσπαθώντας να το κρύψει.

85

«Όταν έχασα τα μαλλιά μου, είχα εστιάσει τόσο σε αυτό που είχα χάσει και όχι σε αυτό που είχα κερδίσει. Είχα κερδίσει την ικανότητα να αγαπώ επιτέλους τον εαυτό μου.»

86

Από το 2005 που ξύρισε το κεφάλι της, δεν έχει αφήσει τίποτα – και κανέναν – να την κρατήσει πίσω. Και όταν είπε το «ναι» στον αρραβωνιαστικό της, ήξερε ότι δεν θα φορούσε περούκα.

«Πραγματικά το απολαμβάνω να ξεχωρίζω και να είμαι διαφορετική», λέει. «Η απώλεια μαλλιών δεν σημαίνει ότι δεν είσαι υγιής ή ότι είσαι άσχημος. Δεν είμαι άρρωστη. Απλά είμαι πιο δυνατή.»

87

Έτσι, τον Οκτώβριο του 2016, η Kylie παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της – και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, ήταν εντυπωσιακότατη. Όσο για τους ανθρώπους που προσπαθούν να αποδεχτούν την δική τους απώλεια μαλλιών, η Kylie είπε:

«Αν είστε εκεί έξω χωρίς μαλλιά, αυτό σημαίνει ότι γίνεστε πιο δυνατοί. Αν το έχετε αποδεχτεί, είστε πιο δυνατοί. Τελεία.»

88

Πώς σας φάνηκε η ιστορία της;

 

 

diply.com,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Προωράκι που γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες νίκησε τον θάνατο και πάει για 1η φορά σπίτι του!

Efi Nika