Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δωροεπιταγές σε 300 οικογένειες στη «Βραδιά ανέργων»

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Την καθιερωμένη «Βραδιά ανέργων» πραγματοποίησε χθες για ακόμη μία χρονιά η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ), σε αίθουσά του, με διανομή δωροεπιταγών, τροφίμων και ποτών σε μακροχρόνια ανέργους, με ωφελούμενες περίπου 300 οικογένειες

Στην εκδήλωση, η οποία και φέτος ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του εκλιπόντος πρώην προέδρου του ΕΚΘ, Νίκου Γιαννόπουλου, μοιράστηκαν δωροεπιταγές αξίας 70 ευρώ, τρόφιμα και ποτά σε οικογένειες ανέργων, που, μεταξύ άλλων, υπέδειξαν τα σωματεία της δύναμης του ΕΚΘ.

Ο πρόεδρος του ΕΚΘ, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, αφού ευχαρίστησε τους οργανισμούς, τα σωματεία και τις ιδιωτικές εταιρίες που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί και η φετινή εκδήλωση, επεσήμανε ότι πρόκειται για μία «ένδειξη αλληλεγγύης από αυτούς που εργάζονται προς αυτούς που “χτυπιούνται από την ανεργία όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων», υπογραμμίζοντας πως παρά το γεγονός ότι και παλαιότερα υπήρχε ανεργία, σήμερα πλέον κινείται σε «τεράστια επίπεδα».

«Εμείς δεν πιστεύουμε ότι λύνουμε κανένα σημαντικό πρόβλημα των ανέργων, αλλά κάνουμε αυτήν την προσπάθεια, προκειμένου να δώσουμε λίγη χαρά σε περίπου 300 οικογένειες, ίσως και λίγες παραπάνω, με δωροεπιταγές των 70 ευρώ αλλά και τρόφιμα και ποτά αντίστοιχης αξίας», ανέφερε ο κ. Τσαραμπουλίδης και πρόσθεσε: «Ελπίζουμε τα επόμενα χρόνια να είναι καλύτερα τα πράγματα για τους συμπολίτες μας, οι άνθρωποι αυτοί να έχουν βρει εργασία και να μην έχουν ανάγκη αυτού του μικρού βοηθήματος. Καλές γιορτές σε όλους, καλή χρονιά».

ΠΗΓΗ : www.dikaiologitika.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ στην Κρήτη: Νόμιζαν ότι πέθανε από καρκίνο σπίτι του, τον κήδεψαν και 2 μέρες μετά αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια

Efi Nika

Ανήκετε στο 10% των σπάνιων ανθρώπων παγκοσμίως; Είναι απλό να το διαπιστώσετε

Efi Nika

15 μηνών μωρό κατάπιε το μονόπετρο της μαμάς του και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του!

Efi Nika