Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Δώρισε το συκώτι του σε μια άγνωστη και εκείνη του χάρισε την καρδιά της!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

5

Όταν ένας αξιωματικός αποφάσισε να δωρίσει το μισό συκώτι του σε μια γυναίκα που δεν είχε συναντήσει ποτέ πριν, προκειμένου να σώσει τη ζωή της, δεν είχε ιδέα ότι στο πρόσωπό της θα έβρισκε τον έρωτα της ζωής του. Τον Μάρτιο του 2014 η 27χρονη Heather Kruger διαγνώστηκε με καρκίνο του ήπατος στο στάδιο 4 και της έμεναν μόλις λίγοι μήνες ζωής. Οι γιατροί της είπαν ότι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει ήταν μια μεταμόσχευση ήπατος, αλλά με τη μεγάλη λίστα αναμονής στου δημοσίου δεν θα προλάβαινε με τίποτα. Η καλύτερη λύση ήταν να βρει δότη εν ζωή της πρότειναν… “Μου είπαν αμέσως ότι χρειαζόμουν μεταμόσχευση», θυμάται εκείνη.

a1

Η σωτηρία της προήλθε από έναν εξ ολοκλήρου άγνωστο σε εκείνη άντρα, τον Chris Dempsey, ο οποίος άκουσε τον ξάδελφο της της Kruger να μιλά για το πρόβλημα της υγείας της και πώς έπρεπε να βρει έναν δότη ή θα πέθαινε. Ήξερε ότι έπρεπε να βοηθήσει… Έτσι πλησίασε τον Dwyer και του είπε ότι ήθελε να κάνει εξετάσεις για να δουν αν υπήρχε συμβατότητα κάτι που αποδείχτηκε στην πορεία. Όταν η Heather το έμαθε δεν μπορούσε να το πιστέψει.

a1

Οι δυο τους συναντήθηκαν λίγο αργότερα για να μιλήσουν για τις λεπτομέρειες και το ραντεβού τους κλείστηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί αφαίρεσαν το μισό συκώτι του Chris… Όλα πήγαν τέλεια. Μέχρι που κατάλαβαν πόσο ταίριαζαν γενικότερα και άρχισαν να κάνουν περισσότερη παρέα. Πριν από έναν χρόνο ο Chris ζήτησε από τη Heather να τον παντρευτεί και εκείνη φυσικά δεν αρνήθηκε, ενώ μια σεμνή τελετή επισφράγισε τον έρωτά τους…

a1

 

 

 

fanpage.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika