Newsitamea.gr
AMEA news

Δωρεάν Σεμινάριο για Οικογένειες ΑΜΕΑ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

handicapped_2

Δωρεάν Σεμινάριο για Οικογένειες ΑΜΕΑ

Δωρεάν σεμινάριο για το θέμα της αυτοδιάθεσης και της ανεξάρτητης διαβίωσης διοργανώνεται για μέλη οικογενειών ΑΜΕΑ την 1η Οκτωβρίου. Το σεμινάριο επικεντρώνεται στα θέματα της Ατομικής Αυτονομίας, της Αυτορρύθμισης, της Αυτο-πραγμάτωσης και της Ψυχολογικής Ενδυμάμωσης.

 

Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εμβαθύνουν στα θέματα αυτά μέσω μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Θα δοθεί επίσης και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

 

Το σεμινάριο διοργανώνεται στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος E-SUNET (www.esunet.eu). Θα διοργανωθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Action Synergy (Πατρόκλου 1 & Παραδείσου, Μαρούσι, Αθήνα). Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο, παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται εδώ https://docs.google.com/forms/d/1M4vMmnZWiZdK_VNwf5dnchDscwbdoWNlprQv18fyiDg/viewform

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες στο e-mail euprograms@action.gr και το τηλέφωνο 2106822606.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΣΑμεΑ: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των ατόμων με αναπηρία από το «Τουρισμός για όλους»

Efi Nika

Έχω παιδί με Αναπηρία που περπατά το δικό του, μοναχικό μονοπάτι στη ζωή

Efi Nika

Βγήκε μόνο vεκρός: Πέθανε ο άνθρωπος με τον «σιδερένιο πνεύμονα» – Έζησε 72 χρόνια μέσα στο σωλήνα και σπούδασε νομική

Penni Syggrou