Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δωρεάν λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, τρένο και τραμ μέχρι και την Παρασκευή

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

123

Δωρεάν λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, τρένο και τραμ μέχρι και την Παρασκευή

Δείτε την ανακοίνωση του υπουργείου

Συγκεκριμένα, το επιβατικό κοινό θα μετακινείτε χωρίς εισιτήριο με λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, τρένο και τραμ! Πρόκειται για ένα μέτρο, το οποίο, τέθηκε σε εφαρμογή την περασμένη Τρίτη και θα ίσχυε μέχρι σήμερα, ωστόσο πήρε παράταση τεσσάρων ακόμη ημερών.

Η ανακοίνωση του υπουργείου:

«Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Χρήστος Σπίρτζης ανακοινώνει ότι παρατείνεται μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015, το μέτρο της δωρεάν μετακίνησης των πολιτών στις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, που λειτουργούν από τους συγκοινωνιακούς φορείς ΟΑΣΑ ΑΕ, ΟΣΥ ΑΕ, ΣΤΑΣΥ ΑΕ (λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τραμ) .

Η εφαρμογή του μέτρου προβλέπεται στο νόμο 4331/2015-ΦΕΚ Α69/01, (άρθρο 77), και η νέα παράταση τίθεται σε εφαρμογή με σχετική Υπουργική Απόφαση. Η δωρεάν μετακίνηση του επιβατικού κοινού σε όλες τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, εντάσσεται στο πλαίσιο των μέτρων αλληλεγγύης για τη στήριξη των πολιτών, που έχει θέσει σε εφαρμογή η κυβέρνηση».

 

star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou

Σοκ στην Κρήτη: Νόμιζαν ότι πέθανε από καρκίνο σπίτι του, τον κήδεψαν και 2 μέρες μετά αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια

Efi Nika