Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις σε ανασφάλιστους

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
Δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις σε ανασφάλιστους

 Δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις σε ανασφάλιστους

Μπορεί η κρίση να έχει πλήξει για τα καλά τον τομέα της υγείας, όμως οι γιατροί δεν ξεχνούν τον όρκο που έχουν δώσει στον Ιπποκράτη, βάζοντας πάντα σε απόλυτη προτεραιότητα την υγεία των ασθενών.

Και ενώ αρκετοί ανασφάλιστοι δεν έχουν πλέον δικαίωμα σε υπηρεσίες υγείας και περίθαλψης, δράσεις όπως η παρακάτω, υπογραμμίζουν τον ανθρωπιστικό χαρακτήρα της ιατρικής επιστήμης.

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία με αφορμή την οικονομική κρίση που διανύει η χώρα μας, και στο πλαίσιο των ευρύτερων δράσεων και πρωτοβουλιών της για την πρόληψη από τα καρδιαγγειακά νοσήματα και τη μείωση της θνητότητας και νοσηρότητας, προσφέρει δωρεάν καρδιολογική εξέταση σε ανασφάλιστους, αλλά και σε ασθενείς που το έχουν ανάγκη.

Δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις σε ανασφάλιστους

Και καθώς το καλοκαίρι, τα καρδιακά νοσήματα αυξάνονται κατακόρυφα, ο έλεγχος της καρδιακής μας υγείας είναι περισσότερος αναγκαίος από ποτέ.

Η δράση θα λάβει χώρα στο κοινωνικό ιατρείο της ΕΚΕ (Ποταμιάνου 6, Αθήνα), από τις 21 Ιουλίου έως τις 13 Αυγούστου, και η εξέταση θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Για πληροφορίες και ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Λίνα Χουρδάκη, στο 2107258003-8 και ώρες 10:00-15.00.

ΠΗΓΗ: www.clickatlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika