Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Δείτε τι ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη μια μικρή από την Κρήτη που πάσχει από διατροφική διαταραχή

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

436

Δείτε τι ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη μια μικρή από την Κρήτη που πάσχει από διατροφική διαταραχή

Ένα πολύ συγκινητικό και ιδιαίτερο γράμμα

Ένα πολύ συγκινητικό γράμμα είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά μια μικρούλα, η οποία ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη κάτι που οι περισσότεροι από εμάς το θεωρούμε λίγο δεδομένο.

Η Νίκη είναι ένα από τα τρία παιδιά, μιας πενταμελούς οικογένειας, από την Κρήτη η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Στο γράμμα λοιπόν ζητάει από τον Άγιο Βασίλη να δώσει σε εκείνη και την οικογένεια της μόνο υγεία κι αν εκείνος θέλει ας της πάρει και κάτι άλλο, ό,τι κι αν είναι αυτό.

 

19
Το κοριτσάκι, πάσχει από μια διατροφική διαταραχή, η οποία δεν της επιτρέπει να τρώει ό,τι τρώει και η υπόλοιπη οικογένεια. Για τη διατροφή της απαιτούνται αρκετά χρήματα αφού όλα τα προϊόντα που πρέπει να τρώει είναι χωρίς γλουτένη.

13
Και μπορεί το γράμμα της να μην έφτασε στον αγαπημένο Άγιο όλων των παιδιών, όμως το έλαβε η ομάδα GIVE, που δρα στο Ηράκλειο και βοηθάει συνανθρώπους μας, οι οποίοι το έχουν ανάγκη.

Τα μέλη τους ανέβασαν και το γράμμα της στην σελίδα τους στο Facebook, ενημερώνοντας ότι φρόντισαν να καλυφθούν τα έξοδα της διατροφής της από μια τοπική εταιρία τροφίμων, καλώντας όσους θέλουν να προσφέρουν στην οικογένεια κρέας, φρούτα και λαχανικά.

 

www.star.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika

Δε θα τα δούμε ποτέ στα ράφια: Τα 4 προϊόντα που απαγορεύεται να πωλούνται στα Jumbo & ο αδιαπραγμάτευτος λόγος

Efi Nika