Newsitamea.gr
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δυναμώνοντας τη φωνή των ΑμΣΚΠ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

55a050e4-

Πραγματοποιήθηκε η Ενημερωτική Εκδήλωση, στα πλαίσια του προγράμματος «Συνηγορία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας στη Δυτική Ελλάδα» με τίτλο: «Δυναμώνοντας τη φωνή των Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας-Απολογισμός Έργου» την Πέμπτη 21 Απριλίου στην αίθουσα ¨ΑΙΓΛΗ¨ στην Πάτρα.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν εκ μέρους της Ι. Μητρόπολης Πατρών ο Πατήρ Νικόλαος, εκ μέρους της ΠΔΕ ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αντώνης Χαροκόπος, εκ μέρους του Συλλόγου του Κέντρου Κλινικής Αποκατάστασης Π.Γ.Ν.Π. κ. Μανώλης Μέντης, εκ μέρους της Αναπληρωτού Υπουργού Παιδείας κας Σίας Αναγνωστοπούλου ο διευθυντής του Πολιτικού της Γραφείου κ. Ιωάννης Αναγνωστόπουλος, η Πρόεδρος του Συλλόγου ¨ΣΟΨΥ¨ Πάτρας κα Χριστίνα Μπίκου, η Πρόεδρος του Συλλόγου ¨ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ¨ κα Λιολιώ Κολυπέρα, η Πρόεδρος του Ομίλου ¨ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ¨ κα Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη, η Πρόεδρος του Συλλόγου ¨ΕΛΕΑΝΑ¨ κα Μάχη Σαλαμαλίκη, η Εθνική Εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού ¨INNER WHEEL¨ κα Σίσσυ Αυγερινού και το επίτιμο μέλος της ΕΕΑΣΚΠ ο Συγγραφέας και Δημοσιογράφος κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.

Τίμησαν με την παρουσία τους πολλά μέλη, εθελοντές και αρκετοί εκλεκτοί φίλοι του Σωματείου της ΕΕΑΣΚΠ

Η Πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ κα Καραγιώργου Μαργαρίτα ανέπτυξε το ρόλο του Σωματείου στην προσπάθεια κοινωνικής επανένταξης των Ατόμων με Σκλήρυνση Πλάκας μέσω συνεργασιών, η Ψυχολόγος, υπεύθυνη επικοινωνίας Προγράμματος κα Παπανικολάου Μαριανή μίλησε για το σκοπό και τους στόχους του Προγράμματος Συνηγορία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας στη Δυτική Ελλάδα και η Ψυχολόγος κα Γεωργακοπούλου Δήμητρα η υπεύθυνη Γραφείου Συνηγορίας για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας ανέφερε αναλυτικά τον απολογισμό δράσεων του έργου..

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο Γ. Γραμματέας του Κοινωφελούς Σωματείου ¨ΦΡΟΝΤΙΖΩ¨  κ. Θεοδωρόπουλος Δημήτρης.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε ο οδηγός Κοινωνικών Παροχών για τα ΑμΣΚΠ, ο οποίος εκδόθηκε στα πλαίσια του προγράμματος και δόθηκε σε φορείς καθώς και σε μέλη της ΕΕΑΣΚΠ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν δωρεάν καφές , χυμοί και διάφορα εδέσματα και δόθηκε δώρο σε όλους τους παρευρισκόμενους η ατζέντα και το ημερολόγιο 2016 της ΕΕΑΣΚΠ.

Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ ευχαριστεί θερμά όλους για την παρουσία τους καθώς και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων για την παραχώρηση της αίθουσας ¨Αίγλη¨.

sinigoria210416patra07eeaskp

sinigoria210416patra09eeaskp

sinigoria210416patra08eeaskp

sinigoria210416patra05eeaskp

sinigoria210416patra03eeaskp

Newsroom Aμεα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ημερίδα «Γυναίκα-Μητέρα, Αναπηρία & Αθλητισμός»

newsitamea

Με επιτυχία το Αποκριάτικο Γλέντι της ΕΕΑΣΚΠ 2020

newsitamea

Το ΔΥΟ Forum έρχεται στο Ζάππειο γεμάτο καινοτομίες

newsitamea