Newsitamea.gr
AMEA news ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΜΕΑ

Δήμος Γλυφάδας: ΑμεΑ μπορούν να Κολυμπούν και σε Κολυμβητήριο!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

dimos-glyfadas-amea-se-kolymvitirio

Έναν πρωτοποριακό μηχανισμό, για την εξυπηρέτηση των συνανθρώπων μας με αναπηρία, αλλά και για την αποκατάσταση μυϊκών τραυματισμών, θα εγκαταστήσει ο Δήμος Γλυφάδας, αυτήν την Τετάρτη, 1η Ιουνίου, το πρωί, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» (πλ. Νυμφών).

Το σύγχρονο αναβατόριο i-Swim είναι ειδικά σχεδιασμένο για άτομα με κινητικά προβλήματα, καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στην πισίνα με άνεση και ασφάλεια.

Πιστοποιημένο με τις αυστηρότερες τεχνικές προδιαγραφές, είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση του και στους ελιγμούς του, διαθέτοντας πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας.

Ο μηχανισμός αυτός έχει ήδη τοποθετηθεί σε πολλά δημόσια και ιδιωτικά κολυμβητήρια σε όλη την Ευρώπη.

«Με τη βοήθεια της νέας αυτής υποδομής, οι συνάνθρωποί μας με αναπηρία, αλλά και ηλικιωμένοι με κινητικά προβλήματα ή συμπολίτες μας με μυϊκό τραυματισμό, μπορούν να χρησιμοποιούν την δημοτική μας πισίνα, εύκολα και απλά», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

«Στόχος μας είναι η διαρκής αναβάθμιση του δημοτικού κολυμβητηρίου, ώστε να είναι λειτουργικό και φιλόξενο για όλους», συμπλήρωσε.

www.newsbomb.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΣΑμεΑ: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των ατόμων με αναπηρία από το «Τουρισμός για όλους»

Efi Nika

Έχω παιδί με Αναπηρία που περπατά το δικό του, μοναχικό μονοπάτι στη ζωή

Efi Nika

Βγήκε μόνο vεκρός: Πέθανε ο άνθρωπος με τον «σιδερένιο πνεύμονα» – Έζησε 72 χρόνια μέσα στο σωλήνα και σπούδασε νομική

Penni Syggrou