Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Δίδυμες με αλφισμό κατακτούν το χώρο της μόδας

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Δίδυμες με αλφισμό κατακτούν το χώρο της μόδας

Όταν βλέπεις για πρώτη φορά τη Lara και τη Mara Bawar, η λέξη «supermodels» ίσως δεν είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό, όμως η εντυπωσιακή τους εμφάνιση έχει προκαλέσει έντονο ενθουσιασμό στη βιομηχανία της μόδας.Τα δύο δίδυμα κορίτσια από τη Βραζιλία έχουν αλφισμό, μια πάθηση που έχει σαν συνέπεια το λευκό χρώμα στο δέρμα και στις τρίχες των μαλλιών και του σώματος, ενώ η ίριδα των ματιών είναι ρόδινη.
lasdlao2
Το 2016, η εξωτική εμφάνιση των κοριτσιών τράβηξε την προσοχή του Ελβετού φωτογράφου Vinicius Terranova, ο οποίος ζει στο Σάο Παολο. Ο Terranova τράβηξε μια σειρά φωτογραφιών με πρωταγωνίστριες τις δύο αδερφές, καθώς και την μεγαλύτερη αδερφή τους, Sheila, η οποία δεν έχει αλφισμό, προκειμένου να δείξει την ομορφιά που βρίσκεται στη διαφορετικότητα. Ονόμασε το πρότζεκτ «Flores Raras», δηλαδή «Σπάνια Λουλούδια».
lasdlao3Η Lara, η Mara και η Sheila έχουν έκτοτε ποζάρει για τη Nike, την Insanis και το Bazaar Kids, ενώ ο λογαριασμός τους στο Instagram έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής.lasdlao4lasdlao1ΠΗΓΗ: www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika