Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Δίχρονο αγ0ράκι πέρασε τη χειρότερη μορφή Ανεμοβλογιάς

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

pox000

Ένα αγοράκι δυο ετών από τη Βρετανία πέρασε τη χειρότερη μορφή ανεμοβλογιάς σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι γιατροί του.

Ο μικρός Jasper Allen νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο όταν μολύνθηκαν τα εξανθήματα ανεμοβλογιάς που είχε εμφανίσει με αποτέλεσμα να καλυφθεί ολόκληρο το κορμάκι του με εξανθήματα.

pox1

«Ήμουν από τις μαμάδες που ήθελα το παιδί μου να περάσει ανεμοβλογιά για να τελειώνει με αυτή τη παιδική ασθένεια. Ωστόσο, όταν μολύνθηκαν να εξανθήματα και ο Jasper έκλαιγε από τον, πόνο σπάραζε η καρδιά μου που δεν μπορούσαν να κάνω κάτι άλλο να τον βοηθήσω» αναφέρει η μητέρα του μικρού.

pox2

Η μητέρα του παιδιού Sarah Allen, ισχυρίζεται ότι δύο μέρες πριν μολυνθούν τα εξανθήματα είχε ζητήσει ραντεβού στο τοπικό ιατρείο αλλά της το αρνήθηκαν γιατί δεν θεώρησαν ότι το παιδί έχει ανεμοβλογιά λέγοντάς της μάλιστα ότι «όλες οι μαμάδες νομίζουν ότι το παιδί τους έχει την χειρότερη μορφή ανεμοβλογιάς».

Όμως το παιδί ανέβασε πυρετό κι έτσι πήγε και πάλι στο νοσοκομείο όπου το αποτέλεσμα ήταν το παιδί να νοσηλευτεί για πέντε μέρες στο νοσοκομείο με ενδοφλέβια αντιβίωση και μορφίνη.

pox4

Αντίστοιχα εμβόλια για την ασθένεια είναι σήμερα διαθέσιμα στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία αλλά μέχρι σήμερα δεν περιλαμβάνονται στην ιατρική ρουτίνα στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι το οποίο καταγγέλλει στη Sun η μαμά του δίχρονου αγοριού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λουκία Κασαμάκη: Η 11χρονη εκ γενετής τυφλή που δίνει μαθήματα ζωής – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika