Newsitamea.gr
AMEA news ΒΙΝΤΕΟ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Δεν περπατάει και δεν μιλάει λόγω σπάνιας ασθένειας, άλλα δεν είναι αυτό που θα σας συγκινήσει…

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

WhatsYourGoal-Cammy

Δεν περπατάει και δεν μιλάει λόγω σπάνιας ασθένειας, άλλα δεν είναι αυτό  που θα σας συγκινήσει…

Ο Duncan Keith,αθλητής του χόκεϊ επί πάγου των Chicago Blackhawks, έκανε ευτυχισμένη μια θαυμάστρια της ομάδας.

Σαν μέλος της ομάδας/καμπάνιας #WhatsYourGoal , ενθαρρύνει ανθρώπους να μοιραστούν τους προσωπικούς τους στόχους και ευχές στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Έτσι πήρε την 5χρονη Cammy Babiarz για το πρώτο της πατινάζ και αγώνα χόκεϊ. Η Cammy γεννήθηκε με το σύνδρομο Rett, μία σπάνια νευρολογική διαταραχή,με αποτέλεσμα να είναι ανήμπορη να περπατήσει ή να μιλήσει. Η επιθυμία της λοιπόν ήταν να γνωρίσει τον Keith και να σκοράρει στο γήπεδο του πάγου.

WhatsYourGoal-Cammy2

Η μητέρα της, Jackie, ήλπιζε να συμπεριλάβει την Cammy στην καμπάνια,και έτσι ανάρτησε μια φωτογραφία της κόρης της φορώντας το λογότυπο της ομάδας. Της διάβασε τους παίκτες της ομάδας και την ρώτησε ποίον θα ήθελε να γνωρίσει.Εκείνη, απαντά μόνο με νεύματα, όπως το να κοιτάζει τους γονείς της για ”ναι” ή κοιτώντας αλλού για ”όχι”. Όταν ακούστηκε το όνομα του Keith  τα μάτια της καρφώθηκαν πάνω στον πατέρα της και άρχισε να γελάει δυνατά.

32

Το ραντεβού δεν άργησε να κανονιστεί στο κέντρο προπόνησης της ομάδας. Η Cammy νόμιζε ότι πήγαινε σε αγώνα της ομάδας, χωρίς να ξέρει τι την περιμένει. Για να επικοινωνήσει, χρησιμοποιεί έναν οπτικό ηχοπίνακα τον οποίο ελέγχει με τα μάτια της. Μπαίνοντας στα αποδυτήρια, αναγνωρίζει τον αγαπημένο της παίκτη και ένα μεγάλο χαμόγελο ζωγραφίζεται στο πρόσωπό της. Η πρώτη κουβέντα της ήταν ότι έχασε πέντε δόντια, απαντώντας στη συνέχεια απρόσμενα χαρούμενα ο Keith, ότι αυτός είχε χάσει δέκα δόντια.

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται. Της φορούν παγοπέδιλα, την σηκώνουν από το αναπηρικό καρότσι και με την βοήθεια ιμάντων, δένεται πάνω στον Keith. Αυτό τους επιτρέπει να κινούνται ταυτόχρονα σαν ένα σώμα. Έτσι αφού έκανε πατινάζ για πρώτη φορά στην συνέχεια έβαλε κ γκολ. Κατά το τέλος της επίσκεψή της, της δώρισαν μια εμφάνιση της ομάδας, ένα υπογεγραμμένο μπαστούνι και μια τσάντα με το λογότυπο των Blackhawks.

Είναι μια μέρα που δε θα ξεχάσουνεποτέ, δηλώνει ο πατέρας της, όπου συνεχίζει να μάχεται για την ευτυχία της κόρης του και της οικογενείας του και με άλλες δραστηριότητες, όπως όταν έτρεξε 150 μίλια στην πολιτεία του Ιλινόις, ώστε να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την διαταραχή της κόρης του.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο !!!

[youtube id=”xVXsnMV4jVQ” width=”620″ height=”360″]

WhatsYourGoal-Cammy5 WhatsYourGoal-Cammy1

WhatsYourGoal-Cammy3WhatsYourGoal-Cammy4

Δείτε εδώ την Cammy να κάνει τα πρώτα βήματα με Upsee 

[youtube id=”Rn1CRx7xUYA” width=”620″ height=”360″]

 

Δείτε επίσης :

To Σύνδρομο Rett-Στάδια Διάγνωσης και Προσαρμογής

Επιμέλεια: Εύη Γεωργοπούλου / newsitamea.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Σύνδρομο Down: Ποιοι είναι οι τρεις τύποι του; – Πώς ανιχνεύεται

Penni Syggrou

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika