Newsitamea.gr
SPORT AMEA

Δεν υπάρχουν όρια

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Screen-Shot-2015-04-19-at-1.15.50-PM

 

Δεν υπάρχουν όρια

Λίγες ώρες πριν από τον αγώνα του στο Ρίο, ο Γιουσέιν Μπολτ φρόντισε να δείξει και μια πιο… γήινη πλευρά του εαυτού του.

Ο Τζαμαϊκανός σούπερ σταρ, βρίσκεται στο Ρίο για τον αγώνα επίδειξης (100μ.) που θα διεξαχθεί στο Τζόκεϊ Κλαμπ. Το γνωστό Mano a mano στο οποίο συμμετέχει τα τελευταία τρία χρόνια. Ωστόσο όμως, φέτος επέλεξε να ασχοληθεί περισσότερο και με… παράπλευρες δραστηριότητες. Επισκέφτηκε φαβέλες, μίλησε με μικρά παιδιά, βγήκε εκατοντάδες φωτογραφίες και όχι μόνο. Ο ταχύτερος άνθρωπος στον πλανήτη θέλησε να περάσει και ένα μήνυμα. Αποφάσισε να τρέξει συνοδός σε τυφλή δρομέα. «Ποια όρια; Ένα είναι το νόημα στη ζωή Να κάνεις αυτό που όλοι λένε ότι δεν μπορείς. Να ξεπεράσεις όλες τις προκλήσεις» δήλωσε ο Μπολτ που έτρεξε παρέα με την Παραολυμπιονίκη, Τερεζίνια Γκουλιερμίνα σε αγώνα 50μ.
«Πρόκειται για ένα όνειρο μου που έγινε πραγματικότητα» δήλωσε η Βραζιλιάνα που μοιράστηκε την εμπειρία της να έχει οδηγό τον Μπολτ. «Στην αρχή ήταν λόγο διαστακτικτός γιατί φοβόταν ότι θα πέσω ή μήπως ο ίδιος τρέξει τόσο γρήγορα που δεν τον προλάβω. Η συμμετοχή του δείχνει πόσο πολύ σέβεται τους αθλητές με αναπηρία» δήλωσε η χρυσή Παραολυμπιονίκης του Λονδίνου σε 100μ. και 200μ.
Όλα αυτά, λίγες ώρες πριν ο Μπολτ αντιμετωπίσει στο mano a mano τους Χοσέ Κάρλος Μορέιρα (Βραζιλία), Κουράντι Μαρτίνα (Ολλανδία) και Ράιαν Μπέιλι (ΗΠΑ). Στον αντίστοιχο αγώνα των γυναικών, συμμετέχουν οι Βερόνικα Κάμπελ Μπράουν (Τζαμάικα), Κέρον Στιούαρτ (Τζαμάικα), Βιτόρια Κριστίνα Σίλβα Ρόσα (Βραζιλία) και η Καρμελίτα Τζέτερ (ΗΠΑ).

sportsamea.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea