Newsitamea.gr
AMEA news SPORT AMEA

Δεν είναι “Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες”, είναι “Άτομα ΜΕ Αναπηρία”!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

amea

Δεν είναι “Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες”, είναι “Άτομα ΜΕ Αναπηρία”!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Αθλητισμός ΑμεΑ στην εποχή της κρίσης .Δείτε την έρευνα του Gazzetta για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στον αθλητισμό των ατόμων με αναπηρία, που συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους – ακόμα και αν δεν το ξέρουμε.

 

Αθλητές που φορούν το εθνόσημο στο στήθος, παλεύουν κάθε μέρα, διακρίνονται και κερδίζουν χωρίς καμία επίσημη βοήθεια. Δεν είναι “Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες”, είναι “Άτομα ΜΕ Αναπηρία”, πρωταθλητές με καρδιά, τσαγανό, που κάνουν ό,τι κάνουν “γιατί είμαστε αθλητές”, όπως λέει στην κάμερα του Gazzetta TV, ο Χρήστος Κουτούλιας, κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στο τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σουόνσι. Με δικά τους έξοδα, στην περίοδο της κρίσης, παλεύουν να ανταπεξέλθουν κόντρα σε αντιξοότητες, που τους προκαλεί το ίδιο τους το κράτος, από το οποίο είναι πρακτικά ξεχασμένοι – ακόμα και στις (πολλές) επιτυχίες τους.

Δείτε τον δύο φορές χρυσό Παραολυμπιονίκη, Χρήστο Ταμπαξή, κάτοχο δύο παγκοσμίων ρεκόρ στην κατηγορία του, να μιλάει για τους αθλητικούς χώρους, που δεν υπάρχουν, αλλά και τον πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργο Φουντουλάκη, που… ακόμα περιμένει ένα επίσημο “μπράβο” από την Πολιτεία, για τις δεκάδες διακρίσεις των αθλητών του.

Ρεπορτάζ: Θάνος Σαρρής, Βασίλης Τσίγκας

Επιμέλεια-Μοντάζ: Βασίλης Τσίγκας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!

[youtube id=”rkrHJHopGgk” width=”620″ height=”360″]

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea