Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν φαντάζεστε πώς σταμάτησε να κλαίει μωράκι σε πτήση!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

3

Δεν φαντάζεστε πώς σταμάτησε να κλαίει μωράκι σε πτήση!!!-ΒΙΝΤΕΟ

 

Ένα ταξίδι μπορεί να γίνει πολύ κουραστικό και βαρετό κυρίως όταν δεν υπάρχει η ανυπομονησία για τον προορισμό, είτε γιατί ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους, είτε γιατί έχετε κάποια οικογενειακή υποχρέωση. Εάν βέβαια, πηγαίνετε στις Μαλδίβες, ίσως παραμερίσετε αυτή την ταλαιπωρία και είστε πιο υπομονετικοί. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ώρες σε ένα αεροπλάνο, μπορούν να περάσουν αργά, πολύ αργά και βασανιστικά.

Ίσως σας ενοχλεί ο διπλανός σας που ροχαλίζει. Ίσως είναι πολύ άβολο το κάθισμα και παράλληλα πεινάτε, αλλά το φαγητό στο αεροπλάνο είναι λίγο πολύ πλαστικό. Ίσως σας ενοχλήσει το κλάμα ενός μωρού που από το φόβο του δεν σταματάει να κλαίει, κρατώντας σε ανησυχία όλους τους επιβάτες. Σε ένα τέτοιο περιστατικό ήταν παρούσα και η Rebecca Gavirson που, για κακή της τύχη, δεν ήταν ενοχλημένη επιβάτης, αλλά η μητέρα της μικρής Rylee, που για πρώτη φορά ταξίδευε με αεροπλάνο.

 

Λίγο πριν την επιβίβασή τους, η Rebecca δίσταζε να πετάξει μόνη με το μωρό της, αλλά έπρεπε να βρεθούν κοντά στον μπαμπά τους. Οπότε πήρε τη μεγάλη απόφαση, υποψιασμένη για την πιθανή εξέλιξη. Όσο ήταν φορτωμένη με τις αποσκευές της, προσπαθούσε να κινήσει και το καροτσάκι με τη μικρή της κορούλα, προκειμένου να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο. Με τα χίλια ζόρια, βολεύει τις τσάντες της στα ντουλάπια του αεροπλάνου και κάθεται στο κάθισμα της, έχοντας πάντα στην αγκαλιά την μπέμπα της. Κοιτάζοντας δεξιά, αντιλαμβάνεται ήδη από τα πρώτα λεπτά τον εκνευρισμό των συνεπιβατών που κάθονται δίπλα της. Προλαβαίνοντάς τους, αλλάζει θέση και εκείνο το λεπτό η μικρή Rylee αρχίζει το κλάμα. Δε σταματά με τίποτα. Η ίδια αρχίζει σπασμωδικές κινήσεις, γιατί το περίμενε και το φοβόταν και τελικά δε μπορεί να τη σταματήσει. Για καλή της τύχη, βρέθηκε δίπλα της ένας άγγελος – γυναίκα συνεπιβάτης. Μητέρα; Γιαγιά; Ποτέ δεν έμαθε. Πάντως είχε το ‘θείο χάρισμα’ και κατάφερε σε λίγα μόλις λεπτά να ηρεμήσει το μωρό, παίρνοντάς το στην αγκαλιά της. Το ντάντευε και του ψιθύριζε καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, ενώ αυτό κοιμόταν ήρεμα στην αγκαλιά της άγνωστης κυρίας. Η μητέρα ένιωσε ανακούφιση και δεν μπορούσε να σταματήσει να ευχαριστεί την άγνωστη κυρία. Για την Rebecca η διπλανή της ήταν μία απόδειξη ότι ο άνθρωπος δεν έχει χάσει ακόμα την κοινωνική και συναισθηματική του πλευρά.

Έσπευσε να δημοσιοποιήσει την εμπειρία της στο διαδίκτυο, ευχαριστώντας την άγνωστη κυρία “άγγελο”, ενώ λίγες ημέρες μετά ταξίδευαν και πάλι μαζί στους αιθέρες!

 

Πηγή: Hlntv

newsit.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Καρκίνος του παχέος εντέρου: Διαβάστε ποια είναι τα ύποπτα συμπτώματα

newsitamea