Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

«Δεν μπορείς να είσαι πριγκίπισσα γιατί είσαι μαύρη»-Η ρατσιστική επίθεση σε 3χρονη που συγκλονίζει

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
«Δεν μπορείς να είσαι πριγκίπισσα γιατί είσαι μαύρη»-Η ρατσιστική επίθεση σε 3χρονη που συγκλονίζει

Υπάρχουν μερικές ιστορίες που όταν έρχονται στα χέρια σου και τις διαβάζεις δεν μπορείς να πιστέψεις ότι είναι αληθινές.

Μία από αυτές είναι και η παρακάτω με πρωταγωνίστρια τη μικρή Σαμάρα η ο ποία μένει στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Το μόλις 3 ετών κοριτσάκι θέλησε να πάει σε μία θεατρική παράσταση της αγαπημένης του ηρωίδας, Πριγκίπισσας Έλσας. Έβαλε την ανάλογη στολή της Ντίσνει και πήγε με τη μητέρα του στο θέατρο της περιοχής. Το τι έγινε στην συνέχεια κανείς δεν το περίμενε. Την ώρα που μαμά και κόρη περίμεναν στην ουρά για να μπουν μέσα, η μητέρα ενός άλλου κοριτσιού γύρισε υποτιμητικά και της είπε: «Δεν μπορείς να φοράς την στολή της Πριγκίπισσας Έλσας γιατί είσαι μαύρη», με την κόρη να συμπληρώνει «Οι μαύροι είναι άσχημοι»! Τότε η μικρή άρχισε να κλαίει και ζητούσε από τη μητέρα της να την πάρει να φύγουν.

Το πλήθος που ήταν μπροστά στο γεγονός πήρε το μέρος της πιτσιρίκας η οποία δέχθηκε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης. Και δεν ήταν μόνο αυτοί που της συμπαραστάθηκαν. Η πρωταγωνίστρια της παράστασης, της έστειλε βιντεοσκοπημένο μήνυμα: «Η Ντίσνεϋ δεν έχει να κάνει με διακρίσεις, αλλά με το να πιστεύεις στα όνειρά σου και να ζεις σε έναν κόσμο, όπου τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα».

www.mothersblog.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou