Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ

Δείτε ΤΙ θα συμβεί στο Σώμα σας αν Κοιμηθείτε Γυμνοί σήμερα το Βράδυ. Θα Εκπλαγείτε!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Δείτε ΤΙ θα συμβεί στο Σώμα σας αν Κοιμηθείτε Γυμνοί σήμερα το Βράδυ. Θα Εκπλαγείτε

Μία από τις πιο σημαντικές δραστηριότητες για την υγεία είναι ο ύπνος και  έλλειψη του μπορεί να είναι βλαβερή για την υγεία. Αν κοιμάστε όμως γυμνοί, τότε θα λάβετε περισσότερα οφέλη από ότι αν κοιμόσασταν με ρούχα. Έχει μεγάλα οφέλη στη υγεία, ψυχολογικά και σωματικά. Εδώ είναι μερικές ευεργετικές ωφέλειες αν κοιμάστε γυμνοί:

Βελτιώνει τον ύπνο

Όσοι κοιμούνται χωρίς ρούχα κοιμούνται καλύτερα. Η θερμοκρασία του σώματος μειώνεται με φυσικό τρόπο και τα ρούχα διαταράσσουν αυτόν τον κύκλο και κατά συνέπεια ζεσταίνεστε και στριφογυρνάτε στον ύπνο σας.

Αποτρέπει τα βακτήρια

Ο ύπνος χωρίς ρούχα, αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων και ζυμομυκήτων. Θα κρατήσει το σώμα άνετο και στεγνώνει τα σημεία εφίδρωσης.

Προάγει την απώλεια βάρους

Ο ύπνος χωρίς ρούχα, μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της κορτιζόλης και βελτιώνει τον ύπνο, που προωθεί τη διαδικασία της απώλειας βάρους. Αυτή είναι η λύση, αν θέλετε να χάσετε κάποια κιλά.

Νιώθετε αυξημένη λίμπιντο

Η επαφή με το δέρμα μπορεί να αυξήσει την ωκυτοκίνη, την ορμόνη της αγάπης, και να σας κάνει πιο ευαίσθητους στην αφή του συντρόφου σας. Θα μειώσει το ρυθμό της καρδιάς και ενισχύει το αίσθημα της εμπιστοσύνης.
**Αναθερμαίνει την ερωτική μας ζωή
«Ω, με συγχωρείτε, ήταν τυχαίο!», που έλεγε και η Αλίκη Βουγιουκλάκη στον κινηματογραφικό εργοδότη της Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όταν δήθεν έπεφτε πάνω του ως μοντέρνα Σταχτοπούτα. Αυτό το «τυχαίο» θα μπορούσε να αναστατώσει και τον σύντροφό μας και μάλιστα χωρίς να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια. Το να ξαπλώνουμε γυμνοί δίπλα του και να αφήνουμε το κορμί μας να ακουμπά το δικό του είναι σίγουρο ότι θα αυξήσει την ερωτική επιθυμία και επομένως και τις πιθανότητες για σεξ, ενώ παράλληλα θα μας κάνει να νιώθουμε πιο ελκυστικοί.

Ενισχύει την ενέργεια

Αν κοιμάστε γυμνοί, θα απολαύσετε έναν καλό βραδινό ύπνο και κατά συνέπεια θα αυξήσετε τα επίπεδα της ενέργειας που θα διαρκέσουν όλη την ημέρα.

Μειώνει τον πόνο

Ο ύπνος χωρίς ρούχα μπορεί να μειώσει τον πόνο από την τόνωση της κυκλοφορίας. Δεν θα αισθάνεστε πόνο και θα κοιμάστε καλύτερα.

Βελτιώνει τη διαδικασία επιδιόρθωσης του δέρματος

Αν κοιμάστε γυμνοί, μπορεί να επιδιορθώσει το δέρμα, το δέρμα θα απορροφάει τα θρεπτικά συστατικά καλύτερα και οι σμηγματογόνοι αδένες θα λειτουργούν στο μέγιστο τους. Επίσης, ο μεταβολικός ρυθμός του σώματος θα βελτιωθεί.

Μας οδηγεί στην αγκαλιά του Μορφέα

Ακούγεται περίεργο, αλλά δεν είναι. Αρκεί να θυμηθούμε πόσες φορές το καλοκαίρι με τη ζέστη στριφογυρίζουμε στο κρεβάτι χωρίς να μας κολλάει ύπνος. Τα ρούχα αυξάνουν τη θερμοκρασία του σώματος, η οποία έχει διαπιστωθεί επιστημονικά ότι όταν βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα διαταράσσει τον ύπνο και δεν αφήνει τον οργανισμό να περάσει σε βαθύτερα στάδια ύπνου, τα οποία ξεκουράζουν το σώμα και ανασυγκροτούν τον εγκέφαλο. Γι’ αυτόν τον λόγο, άλλωστε, οι ειδικοί συστήνουν η θερμοκρασία στο υπνοδωμάτιο να είναι στους 20° C.

Γυμνοί, αλλά με κάλτσες!

Μπορεί να μας αρέσει να νιώθουμε ζεστασιά την ώρα που κοιμόμαστε, ωστόσο η φυσική πτώση της θερμοκρασίας του σώματος κατά περίπου μισό βαθμό Κελσίου την ώρα του ύπνου είναι αναγκαία για τον οργανισμό μας. Παρ’ όλα αυτά, είναι απαραίτητο να διατηρούμε τα χέρια και τα πόδια μας ζεστά, γιατί αλλιώς τα αιμοφόρα αγγεία στο δέρμα συστέλλονται και αυτό με τη σειρά του μειώνει τη ροή του αίματος και αυξάνει τη θερμοκρασία στο υπόλοιπο σώμα, με αποτέλεσμα να αναστατώνεται ο ύπνος μας. Έτσι εξηγείται, άλλωστε, γιατί οι άνθρωποι με το σύνδρομο Raynaud, ­μια διαταραχή που χαρακτηρίζεται από κρύα άκρα, είναι πιθανό να υποφέρουν από αϋπνία.

Naturalhealthyteam, fanpage.gr  ,  www.vita.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπεραναλύεις τα πάντα; Τότε, χάνεις αυτές τις 4 χαρές στη ζωή

Efi Nika

Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: 6 συμβουλές για να μην επηρεάζει τον ύπνο σου

Efi Nika

Άνοια: Το ασυνήθιστο σύμπτωμα στον λαιμό που θα μπορούσε να είναι σημάδι

Γιώργος Newsitamea