Newsitamea.gr
AMEA news ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δάφνη: Αυτό είναι το πιστοποιητικό τυφλότητας του “βασανιστή” – Τι αναφέρει!!!-BINTEO,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Αρμόδιες πηγές επισήμαναν ότι η βεβαίωση του συγκεκριμένου ποσοστού αναπηρίας δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι ο 52χρονος δεν βλέπει καθόλου
– Υπάρχουν ασθενείς με το συγκεκριμένο ποσοστό τύφλωσης που βλέπουν σκιές
– Ο Παναγιώτης Κοντζιλέλος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη (04.05.2017) για την αρπαγή και τον βιασμό 20χρονης φοιτήτριας
– “Μόλις ακούσαμε ένα βογκητό, σπάσαμε την πόρτα και μπήκαμε μέσα”, είπε μεταξύ άλλων αστυνομικός που μπήκε στο διαμέρισμα του δράστη.

Το πιστοποιητικό τυφλότητας του “βασανιστή” της Δάφνης, Παναγιώτη Κοντζιλέλου, δημοσιεύει η εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος. Το εν λόγω έγγραφο κατέθεσε ο πατέρας του κατηγορούμενου στο δικαστήριο.

Η ημερομηνία γνωμάτευσης του εγγράφου είναι 23 Μαρτίου 2015 και αναφέρει: “Μετά από αξιολόγηση από την Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή του ΚΕΠΑ διαπιστώθηκαν οι παρακάτω παθήσεις κατά βαθμό και βαρύτητα… (αναφέρονται οι παθήσεις) Προκύπτει ότι το συνολικό ποσοστό αναπηρίας του ανέρχεται σε 95% κατά ιατρική πρόβλεψη από 11/12/2014 έως εφ’ όρου ζωής. Παρουσιάζει τύφλωση και στους δύο οφθαλμούς (πρακτικά τυφλός) με ημερομηνία εμφάνισης τυφλότητας από 11/12/2014. Κατά ιατρική κρίση χρήσει βοήθειας και συμπαράστασης ετέρου προσώπου από 11/12/2014 εφ’ όρου ζωής”.

Αρμόδιες πηγές επισήμαναν στην εφημερίδα ότι η βεβαίωση του συγκεκριμένου ποσοστού αναπηρίας δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι ο 52χρονος δεν βλέπει καθόλου. Και αυτό διότι υπάρχουν ασθενείς με το συγκεκριμένο ποσοστό τύφλωσης που βλέπουν σκιές.

Ο 52χρονος κατηγορούμενος είχε αναρτήσει τη γνωμάτευση πιστοποίησης της αναπηρίας στον λογαριασμό του στο Facebook στις 5 Απριλίου 2015. «Να και η απόφαση για το ποσοστό αναπηρίας», έγραφε τότε.

Ανάλογες αναρτήσεις με ιατρικές του εξετάσεις είχε κάνει και το 2014 στο Facebook, όπου είχε περισσότερους από 1.000 διαδικτυακούς φίλους, σύμφωνα με τον “Ελεύθερο Τύπο”.

Αμίλητος εμφανίστηκε χθες στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ο υπέργηρος πατέρας του 52χρονου βιαστή της Δάφνης.

Ο ηλικιωμένος άνδρας έφτασε στα δικαστήρια και δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που επέμεναν να τον ρωτούν για τον γιο του. Είχε κληθεί από την ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει το έγγραφο, με το οποίο πιστοποιείται ότι ο γιος του έχει μεγάλο πρόβλημα όρασης. Το κατέθεσε επικαιροποιημένο με χθεσινή ημερομηνία και σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής είναι ο μόνος μάρτυρας υπεράσπισης του γιου του.

«Ο πατέρας προσκόμισε το σχετικό έγγραφο του ΚΕΠΑ το οποίο επικαλείται απο την πρώτη στιγμή ο κατηγορούμενος», ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης του 52χρονου βιαστή της Δάφνης, Ελευθέριος Ειρηνάκης.

Σχετικά με τη γνησιότητα του εγγράφου απάντησε πως βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα που έχει διαταχθεί απο την Εισαγγελία Πρωτοδικών.

 

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος,newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεκροί και οι δύο, την ίδια ώρα, σε άλλο μέρος: Η μοίρα χτύπησε αλύπητα δύο οικογένειες – Στα μαύρα τα Χανιά – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Τύχη βουνό: Αγόρασε στο παζάρι «μαϊμού» Rolex με 45 ευρώ κι όταν το πήγε για φτιάξιμο έπαθε σοκ με την αξία του

Efi Nika

Πάγωσαν οι συγγενείς του νεκρού: Τους είπαν ότι πέθανε από καρκίνο, τον ξέθαψαν & τελικά αποδείχθηκε δολοφονία

Efi Nika