Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN

Χείμαρρος αγάπης στο Facebook για ένα παιδί με σύνδρομο Down

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Syndromo Down-570

 

Χείμαρρος αγάπης στο Facebook για ένα παιδί με σύνδρομο Down

Όλα ξεκίνησαν από ένα απλό αίτημα στο Facebook. Η μητέρα του Μανουέλ Παρισό από το Καλέ στη βόρεια Γαλλία σκέφτηκε να ζητήσει από όσους διαβάσουν το μήνυμα της να στείλουν εάν θέλουν μια κάρτα για τα γενέθλια του γιου της που πάσχει από σύνδρομο Down ώστε να κάνουν πιο χαρούμενη την ημέρα αυτή για το παιδί της.

Ούτε η ίδια όμως δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθήσει. Τα γενέθλια του Μανουέλ ήταν στις 22 Νοεμβρίου και μέσα σε μόλις δύο ημέρες οι κάρτες και τα γράμματα ήταν τόσα πολλά που αναγκάστηκαν να τα αποθηκεύσουν στο γκαράζ ενός γείτονά τους. Περίπου 30.000 άνθρωποι από όλο τον κόσμο συγκινήθηκαν από το αίτημα της μητέρας και έστειλαν τη δική τους κάρτα με ευχές για τα γενέθλια του Μανουέλ.

Η ίδια έγραψε στο μήνυμα:«Ο γιος μου Μανουέλ πρόκειται να γίνει 30 ετών στις 22 Νοεμβρίου Έχει σύνδρομο Down.Σας γράφω για να σας ζητήσω λίγα λεπτά από το χρόνο σας για να του στείλετε μια μικρή κάρτα και να διαβιβάσετε την πληροφορία αυτή και σε φίλους σας. Σας ευχαριστώ όλους για τη χειρονομία σας, η οποία θα κάνει τον Μανού μου τόσο χαρούμενο».

 

Syndromo Down1-570

 

«Πήραμε κάρτες από παντού: Από τη Σρι Λάνκα, το Σικάγο, το Χονγκ Κονγκ. Μας έστειλαν εκτός από κάρτες, σοκολάτες, μπρελόκ ακόμη και κέϊκ» λέει η μητέρα του Μανουέλ που με αυτή της την ιδέα έκανε τα γενέθλια του γιου της να του μείνουν αξέχαστα.

 

www.koolnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika