Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Χαμός στο Νοσοκομείο Χαλκίδας:Ασθενής πλάκωσε στις μπουνιές γιατρό!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
6
Ένα άγριο επεισόδιο σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στα επείγοντα του Νοσοκομείου Χαλκίδας, ανάμεσα στον εφημερεύοντα γιατρό και έναν μεσήλικα ασθενή που πονούσε στην κοιλιά και διαμαρτυρόταν έντονα για την πολύωρη αναμονή να εξεταστεί!

 Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή (21-08-2016) μπροστά στα μάτια δεκάδων άλλων ασθενών και επισκεπτών του νοσοκομείου. Ο μεσήλικας άνδρας δέχτηκε αρχικά τις παρατηρήσεις του γιατρού να μην φωνάζει, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς ανάμεσα τους που κατέληξε τελικά στην άσκηση σωματικής βίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ασθενής χτύπησε με μπουνιές τον εφημερεύοντα γιατρό και άμεσα παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι για να τον απομακρύνουν, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε για να αποφύγει τη σύλληψη, καθώς στο νοσοκομείο μετέβησαν λίγο αργότερα αστυνομικοί του ΑΤ Χαλκίδας.

Σε βάρος του υποβλήθηκε μήνυση από τον γιατρό και η υπόθεση πλέον έχει λάβει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
eviazoom.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika