Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Χαμόγελα και πάλι για την 28χρονη Ντένια που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

ntenia1

Η δραματική έκκληση της 28χρονης Ντένιας Παρασχάκη από την Ζάκυνθο μέσω των social media δεν είχε αφήσει κανένα ασυγκίνητο, σήμερα, πέντε μήνες μετά την θεραπεία της στις ΗΠΑ, επέστρεψε γεμάτη χαμόγελο και αισιοδοξία στα πάτρια εδάφη!

Η νεαρή κοπέλα, είχε διαγνωστεί με σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά, και αποφάσισε να κοινοποιήσει στο Facebook την μεγάλη περιπέτεια της με την υγεία της, ώστε να ζητήσει με αξιοπρεπή τρόπο την συνδρομή όλων για την απαιτούμενη νοσηλεία της σε νοσοκομείο της Βοστώνης.

Μετά τη σκληρή μάχη, η ζωή χαμογέλασε στην Ντένια, καθώς πέντε μήνες μετά το κρίσιμο ταξίδι στη Βοστώνη, επέστρεψε υγιής στο νησί της, τη Ζάκυνθο.

Όπως διαβάζουμε στο imerazante, η 28χρονη κοπέλα ολοκλήρωσε την θεραπευτική αγωγή που της συνέστησαν οι γιατροί καθώς και τις απαιτούμενες εξετάσεις που επιβεβαίωσαν την θετική εξέλιξη της υγείας της, βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, των γονιών, συγγενών και φίλων. Στην κυριολεξία στήθηκε ένα πραγματικό γλέντι, ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στο σπίτι της δημιούργησε το αδιαχώρητο αφού όλοι ήθελαν να τη σφίξουν στην αγκαλιά τους και να της ευχηθούν να είναι πάντα σιδερένια. Από τη μοναδική υποδοχή των συμπατριωτών της δεν έλειψαν και οι καντάδες με τις οποίες την καλωσόρισαν ενώ το γλέντι που ακολούθησε ήταν ανεπανάληπτο.

Η ίδια χαμογελά ξανά, συνεχίζει να ονειρεύεται, να ζει την καθημερινότητά της μετά από ένα δύσκολο χρονικό διάστημα αναμονής και προσμονής. Η θεραπευτική αγωγή που ξεκίνησε πριν πέντε μήνες, ολοκληρώθηκε κανονικά και οι γιατροί φέρονται ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα ο οργανισμός της να έχει ανταποκριθεί άμεσα. Άλλωστε, όπως εξ’ αρχής είχε επισημανθεί, από τη μέχρι σήμερα εμπειρία, η συγκεκριμένη αγωγή έχει καταγράψει επιτυχία όπου και εάν εφαρμόστηκε.

Το “ευχαριστώ” της Ντένιας στο Facebook

Η Ντένια Παράσχη, με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανάρτησε στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook για εκείνη, θέλησε να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν και ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση της υγείας της 28χρονης.

“Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την πορεία της υγείας μου όλο αυτόν τον καιρό. Βρίσκομαι αισίως στον τρίτο κύκλο των χημειοθεραπειών μου και τα μηνύματα που παίρνω από τους γιατρούς είναι πολύ θετικά, κάνοντάς με να αισιοδοξώ. Σας ευχαριστώ πραγματικά για την ευκαιρία που μου δώσατε” έγραψε.

ntenia

newsbomb ,www.madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σελένα Γκομέζ: Η μάχη με τη διπολική διαταραχή και τον λύκο και η σημασία της αυτοαποδοχής

Efi Nika

Είναι επίσημο: Αυτή είναι η πιο όμορφη παραθαλάσσια πόλη της Ελλάδας – Δεν είναι ούτε το Ναύπλιο, ούτε τα Χανιά

Efi Nika

Όταν το μωρό μου διαγνώστηκε με παιδικό αλτσχάιμερ

Efi Nika