Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Χαλκίδα: Θρήνος για την 23χρονη Μαρία

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

mariaxalkida

Χαλκίδα: Θρήνος για την 23χρονη Μαρία

 

Η 23χρονη Μαρία Κουμάνταρου άφησε το πρωί της Πέμπτης, την τελευταία της πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Θριάσιου» Νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν εδώ και επτά μέρες, μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε με το μηχανάκι της, σκορπίζοντας τον πόνο και τον θρήνο όχι μόνο στην οικογένειά της, αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια που αγωνιούσε τόσες ημέρες στο πλευρό της 23χρονης.

Ήταν στις 1:10 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή (22-05-2015), όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, το μηχανάκι που κινούταν στην οδό 28η Οκτωβρίου 49, εξετράπη της πορείας του και έπεσε με σφοδρότητα σε στάση λεωφορείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η 23χρονη οδηγός, η οποία μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χαλκίδας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Θριάσιο» όπου νοσηλευόταν εδώ και επτά μέρες, διασωληνωμένη στην εντατική μονάδα θεραπείας.

Η Μαρία Κουμάνταρου είχε υποστεί κάταγμα στην σπονδυλική στήλη με έλλειμμα ιστού και η κατάσταση της ήταν εξαιρετικά κρίσιμη. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών η 23χρονη κατέληξε σήμερα το πρωί.

πηγή: eviazoom  , madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

M M

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou

Σοκ στην Κρήτη: Νόμιζαν ότι πέθανε από καρκίνο σπίτι του, τον κήδεψαν και 2 μέρες μετά αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια

Efi Nika