Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN

Μπόμπιρας με Σύνδρομο Down :Μπορεί ακόμα να μην έχει κλείσει το ένα έτος αλλά έχει ήδη δημιουργήσει «πανικό» στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

micah8

Μπόμπιρας με Σύνδρομο Down :Μπορεί ακόμα να μην έχει κλείσει το ένα έτος αλλά έχει ήδη δημιουργήσει «πανικό» στο Instagram

Τα βήματα της μητέρας του ακολουθεί ένα αγοράκι 11 μηνών μετά την υπογραφή του στο πρακτορείο μοντέλων που ανήκει και αυτή.

O Micah Quinones διαγνώστηκε με σύνδρομο Down, όταν ήταν τριών μηνών, αλλά αυτό σίγουρα δεν το κράτησε πίσω από την ζωή.

Μπορεί ακόμα να μην έχει κλείσει το ένα έτος αλλά έχει ήδη δημιουργήσει «πανικό» στο Instagram και έχει τώρα το δικό του λογαριασμό Instagram, που διαθέτει πάνω από 7.200 ακολούθους.

Ο γιος του μοντέλου Amanda Booth και ο εξίσου όμορφος σύζυγός της, ο Mike, Micah ήταν πάντα ευλογημένος με γονίδια φωτογένειας.

Η Amanda είναι πλέον στην ευχάριστη θέση να παραδεχτεί, στο ABC News: «Οι άνθρωποι πάντα θα λένε πράγματα όπως, ”εσείς οι δύο θα έπρεπε είχετε δύο παιδιά, θα ήταν τόσο υπέροχο” και εγω ήμουν σαν ”ποιοι είναι αυτοί οι τρελοί οι άνθρωποι;” Αλλά υποθέτω πως είχαν δίκιο».

Αλλά δεν είναι μόνο όμορφη εμφάνιση του γονέα που ο Micah κληρονόμησε, αλλά και η αγάπη της μητέρας του για την κάμερα.

Η Amanda εξηγεί: «Από τη στιγμή που η κάμερα εμφανίζεται, κοιτάζει αμέσως εκεί. Ολοι λένε πως κάνει σαν τη μητέρα του».

Μιλώντας για το σύνδρομο Down του γιου της, σε μια ειλικρινή συνέντευξη στο Mother Mag, η Amanda τονίζει πως «Ο μικρός άνδρας είναι μοναδικά απίστευτος, κυριολεκτικά μας κάνει να ξεχνάμε ότι έχει σύνδρομο Down. Δεν το σκέφτομαι, δεν με ανησυχεί ούτε μετράω την πρόοδο του» και συνεχίζει:

«Εμείς απλά θα ζήσουμε τη ζωή μας και αυτός είναι ο γιος μας. Ίσως εκεί θα έρθει μια ημέρα που είναι πιο ”προφανές”, αλλά για τώρα, έτσι είμαστε εμείς».

Η 26χρονη Amanda, που έχει εργαστεί για την Lancome, Esprit και Wildfox, ελπίζει ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που και ο Micah και αυτή θα κάνουν μια εκστρατεία μαζί.

 

Πηγή: iefimerida.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ στην Κρήτη: Νόμιζαν ότι πέθανε από καρκίνο σπίτι του, τον κήδεψαν και 2 μέρες μετά αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια

Efi Nika

15 μηνών μωρό κατάπιε το μονόπετρο της μαμάς του και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του!

Efi Nika

Έβγαλαν 20 παιδιά από φλεγόμενο παιδικό σταθμό: Ήρωες νεόνυμφοι όρμησαν με αυταπάρνηση στις φλόγες και έσωσαν ζωές – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika