Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Blue Star Ferries:Εκπτωση 30% στα εισιτήρια επιβατών και οχημάτων με δελτίο κοινωνικού τουρισμού

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

blue_star_paros

Η BlueStarFerriesθεωρώντας ότι ο τουρισμός αποτελεί την μεγάλη μας ελπίδα για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και την έξοδο από την κρίση στηρίζει το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2013 «Επιδότηση Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των οικογενειών αυτών έτους 2013-2014» του ΟΑΕΔ με την χορήγηση έκπτωσης 30% σε όσους μετακινηθούν με τα πλοία της στα πλαίσια του συγκεκριμένου προγράμματος.

Τη σημαντική πρωτοβουλία που στηρίζει το «Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2013» του ΟΑΕΔ παρουσίασαν σήμερα στον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση και τον διοικητή του ΟΑΕΔ κ.Θόδωρο Αμπατζόγλου, ο διευθύνων σύμβουλος των πλοιοκτητριών εταιριώνSUPERFAST FERRIES & BLUE STAR FERRIES κ. Σπύρος Πασχάλης και ο εμπορικός διευθυντής κ. Διονύσης Θεοδωρά­τος.

Συγκεκριμένα η εταιρία προσφέρει μείωση κατά 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήριά της σε όσους δικαιούχους του «Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισ­μού» την επιλέξουν για την μετακίνηση τους (συμπεριλαμβανομένων και των οχημάτων). Η πρωτοβουλία της εταιρίας πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης», στο δίκτυο της οποίας είναι μέλος η Attica Group, μητρική εταιρία των εν λόγω πλοιοκτητριών εται­ριών.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης δήλωσε τα εξής: «Συναντηθήκαμε σήμερα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τα στελέχη του ομίλου ATTICA GROUP, μητρική της ναυτιλιακής εταιρείας «Blue Star Ferries», οι οποίοι μας ενημέρωσαν για μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία τους.

Μια πρωτοβουλία που εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που έχει αναπτύξει η επιχείρηση, μια πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς για τη στήριξη των εργαζομένων και των τοπικών κοι­νωνιών της νησιωτικής Ελλάδας.Συγκεκριμένα, η «Blue Star Ferries» προσφέρει έκπτωση 30% σε όλους τους δικαιούχους του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ για μετακινήσεις που θα κάνουν στο πλαίσιο του προγράμματος, το οποίο ειδικά για εφέτος ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τα στελέχη του ομίλου ATTICA GROUP για αυτή την πρωτοβουλία και εύχομαι να αποτελέσει παράδειγμα για πολλές άλλες επιχειρήσεις της χώρας μας. Γιατί, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και τους εργαζόμενους, είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητη η έμπρακτη επίδειξη κοινωνικής ευαισθησίας από τον επιχειρηματικό κόσμο. Είναι απαραίτητη η ευρύτερη δυνατή συστράτευση των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου για την ανακούφιση των εργαζομένων και των ανέργων».

Επίσης, ο διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Αμπατζόγλου δήλωσε τα εξής: «Φέτος ξεκίνησε πάλι με πρωτοβουλία του υπουργείου Εργασίας το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού. 110.000 δικαιούχοι και ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό. Η τελευταία ημέρα αιτή­σεων είναι η 10η Σεπτεμβρίου. Θεωρούμε πολύ σημαντική την πρωτοβου­λία της εταιρείας Bluestar γιατί αυτό πραγματικά βοηθάει τους ανθρώπους να φτάσουν στα νησιά σε όλο το Αιγαίο έτσι ώστε να απολαύσουν όλοι αυ­τές τις διακοπές.

Να επαναλάβω ότι 10 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα ολοκ­ληρώνεται». Τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος των SUPERFAST FERRIES & BLUE STAR FERRIES κ. Πασχάλης δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση και τον διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Αμπατζόγλου που μας δέχτηκαν στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού που έβγαλε το υπουργείο Εργασίας και ο ΟΑΕΔ.

Η εταιρεία θα προσφέρει έκπτωση 30% στα εισιτήρια επιβατών και οχημάτων σε όσους ταξιδέψουν με δελτίο κοινωνικού τουρισμού στα νησιά. Με αυτό τον τρόπο ελπίζουμε να βοηθήσουμε την τουριστική βιομηχανία της χώρας μας και να επιμηκύνουμε την τουριστική περίοδο που τόσο ανάγκη έχει η χώρα μας για να βελτιώσει την οικονομική της κατάσταση και να ξεπεράσει την κρίση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea