Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Bild.: Συγκλονιστικό βίντεο από τα τελευταία λεπτά του Airbus A320!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
50
Bild.: Συγκλονιστικό βίντεο από τα τελευταία λεπτά του Airbus A320!!!

 

Ένα βίντεο στο οποίο καταγράφονται τα τελευταία λεπτά πριν το αεροπλάνο της Germanwings συντριβεί στις Άλπεις ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή της η εφημερίδα Bild.

Πρόκειται για βίντεο που τραβήχτηκε πιθανότατα με κάμερα κινητού τηλεφώνου, το οποίο καταστράφηκε κατά την πρόσκρουση του αεροσκάφους στις γαλλικές Άλπεις, όμως η κάρτα μνήμης παρέμεινε άθικτη, κι έτσι διασώθηκε ένα ντοκουμέντο το οποίο, σύμφωνα με την Bild, επιβεβαιώνει τα όσα έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας και επιρρίπτουν την ευθύνη για τη συντριβή στον συγκυβερνήτη Αντρέας Λούμπιτς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στα συντρίμμια βρέθηκε η κάρτα ενός κινητού , η οποία μέσα είχε αποθηκευμένο το συγκεκριμένο βίντεο, ενώ τα πλάνα φαίνεται πως έγιναν από το πίσω μέρος του αεροσκάφους.

Στο βίντεο, σύμφωνα με την Bild, ακούγονται οι κραυγές των επιβατών, που αποδεικνύουν ότι ήξεραν τι συνέβαινε αρκετή ώρα πριν συντριβεί το Airbus, ενώ τουλάχιστον τρεις φορές ακούγονται μεταλλικά χτυπήματα, πιθανότατα από την προσπάθεια του κυβερνήτη να σπάσει την πόρτα του πιλοτηρίου, που ο Λούμπιτς είχε κλειδώσει από μέσα.

Λίγο πριν το τέλος του βίντεο φαίνεται ένα μέρος του αεροπλάνου να προσκρούει σε ένα βουνό. Κατόπιν ακούγονται για τελευταία φορά ουρλιαχτά, και μετά το βίντεο τελειώνει…

Ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν το βίντεο αυτό θα δημοσιευθεί.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika