Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Το αξιολάτρευτο αγοράκι που περιμένει να πεθάνει

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Το αξιολάτρευτο αγοράκι που περιμένει να πεθάνει

Ένας υπέρηχος ρουτίνας, στη 12η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, καταρράκωσε την Melissa Lovf. Το παιδί που περίμενε είχε κάποιο πρόβλημα στην καρδιά και καθώς οι εβδομάδες περνούσαν ανακάλυψε πως ήταν σοβαρό.

Τον περασμένο Ιούνιο ο αξιολάτρευτος Mikey ήρθε στον κόσμο κι έπρεπε από την πρώτη στιγμή να διαψεύσει όλα τα προγνωστικά για να ζήσει, όπως γράφει η Daily Mail.

Λίγο μετά τη γέννησή του διαγνώστηκε με TAPVD- ολική ανώμαλη πνευμονική φλεβική σύνδεση- και σε ηλικία μόλις 36 ωρών υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

«Ήμαστε τυχεροί που η επέμβαση ήταν επιτυχής αλλά θα ακολουθούσαν κι άλλες», έγραψε στη σελίδα Go Fund Me για την οικογένεια του Mikey η αδελφή της Melissa, Nicky O’Keefe.

«Έγιναν βήματα μπροστά αλλά και πίσω, ήρθαν κι άλλες επεμβάσεις», προσθέτει.

Ο μικρούλης, που σήμερα είναι μόλις τεσσάρων μηνών, διαγνώστηκε με περαιτέρω προβλήματα και χρειάστηκε ξανά επέμβαση. Αυτή όμως δεν ήταν επιτυχής.

«Δεν υπήρχε τίποτα άλλο να γίνει για τον Mikey, μόνο να τον φροντίσουμε, να μην πονά. Μας δίνουν λίγους μήνες ζωής», είπε συντετριμμένη η μητέρα του σε ιστοσελίδα της Αυστραλίας. «Η εξέλιξη αυτή μας διέλυσε, το αγοράκι μας δεν είχε πια άλλες επιλογές», σημείωσε.

«Δεν λυπάμαι που τον γέννησα καθώς είχε μια ευκαιρία για ποιοτική ζωή κι εμείς παλέψαμε να την έχει», πρόσθεσε.

Τώρα η οικογένεια του μικρού Mikey από τη Μελβούρνη είναι αποφασισμένη να ζήσει στο έπακρο κάθε δευτερόλεπτο που έχει με το αγοράκι και ζητούν τη βοήθεια όλων.

«Η επίσκεψη σε ζωολογικούς κήπους, ενυδρεία και άλλες δραστηριότητες επίσης κοστίζουν αλλά έχουμε και τα φάρμακα και τα έξοδα στο νοσοκομείο. Προσπαθούμε να επικεντρωνόμαστε στο να δημιουργούμε ωραίες αναμνήσεις αλλά μας απασχολούν ακόμα τα έξοδα κηδείας», έγραψε η O’Keefe στη σελίδα crowdfunding.

«Τόσο πολλοί άνθρωποι προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν και λέμε σε όλους ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή τους», κατέληξε.

baby2

baby3

baby4

baby6

baby7

ΠΗΓΗ: www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika