Newsitamea.gr
CELEBRITY

ΑΥΤΟΙ είναι οι ηθοποιοί που «πάλεψαν» με τον καρκίνο του δέρματος!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

98

ΑΥΤΟΙ είναι οι ηθοποιοί που «πάλεψαν» με τον καρκίνο του δέρματος!

Ποιοί μίλησαν ανοικτά για το πρόβλημά τους

«Μάχη» με τον καρκίνο του δέρματος έδωσαν αρκετοί διάσημοι, οι οποίοι μίλησαν ανοικτά για το πρόβλημα υγείας τους, θέλοντας να δώσουν κουράγιο σε άλλους ασθενείς, αλλά και να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα για την σημασία που έχει η πρόληψη και οι εξετάσεις.

Το star.gr συγκέντρωσε και σου παρουσιάζει τους πέντε celebrities που αντιμετώπισαν τον καρκίνο του δέρματος:

Χιου Τζάκμαν: τον περασμένο Μάιο, ο 46χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε με γάζες στη μύτη στην πρεμιέρα της ταινίας «Χ-Men». Όπως αποκάλυψε, ξεκίνησε τις θεραπείες το Νοέμβριο του 2013, ενώ τον Οκτώβριο του 2014 υποβλήθηκε για τρίτη φορά σε θεραπεία.

hugh-jackman-600.jpg

Μέλανι Γκρίφιθ: η ηθοποιός απαθανατίστηκε το 2009 με μαυρισμένο μάτι και οι φήμες οργίασαν. Λίγες ημέρες αργότερα, ο εκπρόσωπός της αποκάλυψε ότι υπεβλήθη σε εγχείρηση στο πρόσωπο, αφού είχε διαγνωστεί καρκίνος του δέρματος σε πρώιμο στάδιο.

1261093137_melanie-griffith-290.jpg

Μπρουκ Σιλντς: τον Μάιο του 2009, η πρωταγωνίστρια της «Γαλάζιας Λίμνης» αποκάλυψε ότι ο γιατρός της έξυσε ένα σημάδι στο πρόσωπό της και αποδείχτηκε πως ήταν σε προκαρκινικό στάδιο. «Όταν ήμουν νεότερη, σκεφτόμουν πως δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να ψήνεσαι στον ήλιο, με baby oil και λεμόνι για τα μαλλιά. Δεν χρειαζόταν να είμαι στην παραλία. Πήγαινα με τις φίλες μου στις ταράτσες της Νέας Υόρκης», δήλσε η ηθοποιός, καλώντας τον κόσμο να προσέχει.

2289_1382546148.jpg

Ντιάν Κίτον: το μαύρισμα αποδείχθηκε μοιραίο για την ηθοποιό, που διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος για πρώτη φορά στα 21 της. «Προσπαθούσα πάντα να μαυρίσω. Έβαλα ποτέ αντιηλιακό; Ποτέ!», έχει δηλώσει η ίδια, που είχε επίσης έναν όγκο στο πρόσωπο, ο οποίος αφαιρέθηκε αλλά της άφησε σημάδι.

diane-keaton-skin-cancer-ss-RM-EHB-722x406.jpg

Γιούαν ΜακΓκρέγκορ: το 2008, ο πρωταγωνιστής παραδέχτηκε ότι αφαίρεσε μια καρκινική ελιά κάτω από το δεξί του μάτι, ενώ ο γιατρός του έβγαλε κι άλλες «ύποπτες» ελιές.

original.jpg

www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα για την Κέιτ Μίντλετον: Μεγάλες χαρές 2 μήνες μετά την διάγνωση με καρκίνο – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika