Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ: Έχασε τη μνήμη της και εκείνος τη παντρεύεται ξανά!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

  0987

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ: Έχασε τη μνήμη της και εκείνος τη παντρεύεται ξανά!

Επαναλαμβάνει την τελετή του πρώτου τους γάμου

Η απίστευτη ιστορία του Jeremy Stamper και της Justice, κάνει το γύρο του κόσμου και προκαλεί συγκίνηση.Εκείνος, την ζήτησε σε γάμο για δεύτερη φορά επειδή η ίδια δεν θυμάται την τελετή από τον πρώτο τους γάμο. Ο λόγος; Έχασε τη μνήμη της μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα που της συνέβη μόλις 19 μέρες μετά από το γάμο τους.
dfgzdgz.jpg
Η Justice και ο Jeremy Stamper γνωρίστηκαν όταν ήταν στο δημοτικό. Η σχέση τους ξεκίνησε στο λύκειο και παντρεύτηκαν το 2014 σε ηλικία 20 και 21 ετών αντίστοιχα. Δυστυχώς όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Το ατύχημα της Justice διέγραψε από την μνήμη της την όμορφη τελετή που επισφράγισε την αγάπη της με τον καλό της.
 xgfhxgdh.jpg
sdfSF.jpg
Πριν από λίγο καιρό εξομολογήθηκε το πρόβλημά της στον άνδρα της. «Δεν θέλω να θυμώσεις, αλλά δεν θυμάμαι τον γάμο μας», αποκάλυψε η 20χρονη ένα μήνα μετά από το ατύχημα.
«Η καρδιά μου έσπασε και αμέσως είπα ότι θα την ξαναπαντρευτώ. Έχει χάσει μνήμη πέντε εβδομάδων πριν από το γάμο. Δεν θυμάται καν ότι είμαστε παντρεμένοι», δήλωσε με τη σειρά του ο Jeremy.
dfjdfj.jpg
Πλέον το ζευγάρι κάνει οικονομίες προκειμένου να παντρευτεί ξανά φέτος και μάλιστα την ίδια μέρα!
www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika