Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Audrey Hepburn: Τα ευτυχισμένα κορίτσια είναι πιο όμορφα.

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η Audrey Hepburn γεννήθηκε το 1929 και ήταν μία παγκοσμίως φήμης ηθοποιός του 20ουαιώνα. Ήταν αγγλικής και ολλανδικής καταγωγής. Βραβεύτηκε μεΌσκαρ, Τόνυ, Έμμυ και Γκράμι και εμφανίστηκε σε πολυάριθμες παραγωγές του θεάτρου, του Κινηματογράφου και σε παραστάσεις του Μπρόντγουεϊ. Μέχρι και σήμερα αποτελεί ένα από τα λιγοστά άτομα που έχουν κερδίσει και τα τέσσερα βραβεία. Το 1989 κατετάγη στην τρίτη θέση της λίστας των μεγαλύτερων γυναικών σταρ όλων των εποχών από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου.

Όπως φαίνεται και από το  σύντομο βιογραφικό της, η Audrey αποτέλεσε μια γυναίκα σύμβολο για την εποχή της, αλλά και για τις μεταγενέστερες. Το εκλεπτυσμένο και κομψό πάντα στυλ της καταφέρνει να διατηρείται από γενιά σε γενιά.

Στις μέρες μας, μέρες στις οποίες οι γυναίκες προσπαθούν να αναδεικνύουν την ομορφιά τους με κάθε τρόπο, η Audrey μπορεί να αποτελέσει σύμβολο για ακόμη μια φορά. Άρα λοιπόν, δεν έχουμε παρά να την εμπιστευτούμε όταν προτείνει τρόπους για να βελτιώσουμε την εμφάνισή μας. Ας ακολουθήσουμε τις διαχρονικές συμβουλές ομορφιάς της Audrey Hepburn…

«Για να έχεις όμορφα μάτια να βλέπεις το καλό στους άλλους. Για να έχεις  όμορφα χείλη να λες λόγια ευγενικά. Και για να έχεις όμορφο ανάστημα να περπατάς λες και δεν είσαι ποτέ μόνη».

«Τα ευτυχισμένα κορίτσια είναι τα πιο όμορφα»

«Το μακιγιάζ μπορεί μόνο να σε κάνει όμορφη εξωτερικά, αλλά δεν μπορεί να σε βοηθήσει αν είσαι άσχημη εσωτερικά. Εκτός αν φας το μακιγιάζ.»

«Η ομορφιά μιας γυναίκας δεν βρίσκεται στα ρούχα που φοράει, το σώμα που περιφέρεται ή τον τρόπο που χτενίζεται. Η αληθινή ομορφιά μίας γυναίκας αντικατοπτρίζεται στην ψυχή της. Είναι η φροντίδα που δίνει με αγάπη, το πάθος το οποίο έχει»

Οι παραπάνω συμβουλές δείχνουν ένα πιο σοφό τρόπο σκέψης σε ότι αφορά την ομορφιά γενικότερα. Άλλωστε, όπως δήλωσε η ίδια, η αληθινή ομορφιά μιας γυναίκας αντανακλάται στην ψυχή της. Δεν χρειάζεστε πολλά και περιττά καλλυντικά, ένα χαμόγελο αρκεί.  Ίσως τα πράγματα να είναι πιο απλά από ό,τι φαντάζεστε μερικές φορές.

ΠΗΓΗ: www.flowmagazine.gr , www.anapnoes.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύνδρομο Down: Ποιοι είναι οι τρεις τύποι του; – Πώς ανιχνεύεται

Penni Syggrou

10 πράγματα που κάνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια πριν πάνε για ύπνο

Newsitamea@

Αναιμία: Αυτά είναι τα «ένοχα» σημάδια

newsitamea