Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙ

Αθώα παιδικά βλέμματα αναζητούν πατρίδα στη γη και στην καρδιά!!(φώτο)

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

03-ap368410480858

 

Αθώα παιδικά βλέμματα αναζητούν πατρίδα στη γη και στην καρδιά!!(φώτο)

Ο φωτογράφος του Associated Press, Muhammed Muheise, ο οποίος κέρδισε το βραβεία Pulitzer για το 2013 στην κατηγορία έκτακτων ειδήσεων, πέρασε τρία χρόνια καταγράφοντας την καθημερινή ζωή των φτωχών Αφγανών που κατοικούν σε ένα τεράστιο στρατόπεδο προσφύγων στο Πακιστάν . Μέσα από πορτραίτα φτωχών παιδιών από το Αφγανιστάν, ο Muheisen αποτύπωσε τις άσχημες που προκαλούνται από δεκαετίες πολεμικών συγκρούσεων . Προσφυγόπουλα που βιώνουν την ιερή παιδικότητά τους σε συνθήκες εξαθλίωσης και αβεβαιότητας και καθρεπτίζουν στο βλέμμα τους θλίψη και φόβο, παράπονο και θυμό, αλλά και κείνη τη γλύκα και τη τρυφεράδα που μόνο η αθωότητα μιας παιδικής ματιάς μπορεί να υποστηρίξει.

” Ήθελα να δείξω στον υπόλοιπο κόσμο αυτό που βλέπω κάθε φορά που συναντώ αυτά τα παιδιά, τα εντυπωσιακά μάτια τους και τη σκληρότητα της  ζωή τους που στέκεται μαζί τους μπροστά από το φακό μου. Θέλω αυτά τα όμορφα παιδιά που α τα θυμόμαστε με τα ονόματά τους, και όχι παιδιά  Αφγανών προσφύγων ” έγραψε ο Muheisen σε μήνυμα του .

«Για μένα όλα τα παιδιά έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, γιατί μέσα από αυτά έμαθα να εκτιμώ αυτά που έχω.”

anapnoes.gr : muheisen Παιδικά βλέμματα αναζητούν πατρίδα στη γη και στην καρδιά

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea