Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η αθλήτρια χωρίς πόδια, μιλάει με χαρά, αφού ανακάλυψε ότι η ολυμπιακή ηρωίδα της είναι η χαμένη αδερφή της

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Jen-Bricker

Η αθλήτρια χωρίς πόδια, μιλάει με χαρά, αφού ανακάλυψε ότι η ολυμπιακή ηρωίδα της είναι η χαμένη αδερφή της

Η 27 ετών Jen Bricker , η οποία γεννήθηκε χωρίς κάτω άκρα, ανακάλυψε ότι το είδωλο της παιδικής της ηλικίας είναι τελικά βιολογική αδερφή της, και η ομοιότητα είναι τρομακτική!

Μια αθλήτρια χωρίς πόδια έκανε τα παιδικά της όνειρα πραγματικότητα όταν ανακάλυψε οτι είναι η χαμένη αδερφή της. Η Jen υιοθετήθηκε μόλις γεννήθηκε χωρίς πόδια , που οφείλεται σε γενετική ανωμαλία κατά τη γέννηση.

Παρά την αναπηρία της , ασχολήθηκε με τη γυμναστική και θαύμαζε την Ολυμπιακή αθλήτρια Dominique Moceanu.
Αφού πήρε μέρος και κέρδισε σε αγώνες κρατικού επιπέδου, η Jen έμαθε ένα συγκλονιστικό μυστικό, ότι η Dominique είναι πραγματικά η βιολογική της αδερφή.

Από μικρή ηλικία εμπνεύστηκε από την ολυμπιονίκη Dominique , λέγοντας , “ το μόνο που ήξερα για την κληρονομιά μου ήταν ότι ήμουν Ρουμανικής καταγωγής όπως και η Dominique. Έχουμε τα ίδια χαρακτηριστικά κ προσωπικότητες .
Έτσι λοιπόν ξεκίνησε τη γυμναστική κ ανακάλυψε ότι είχε μια φυσική ικανότητα. Μάλιστα κέρδισε και σε κρατικούς αγώνες όπου ανταγωνιζόταν με αρτιμελείς συναθλητές της.

 

Στην εφηβεία της αναρωτιόταν για τη βιολογική της οικογένεια κ ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες από τη Sharon τη θετή της μητέρα. Τότε έμαθε ότι το επώνυμο των βιολογικών γονιών της ήταν Moceanu.

 

Η Jen έγραψε στη Dominique για να παρουσιάσει τον εαυτό της και να δει αν η βιολογική της οικογένεια γνώριζε την ύπαρξη της.

“Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το 2007, όταν ήμουν 21, άνοιξα ένα γράμμα και είδα μια κάρτα να πέφτει και ήταν από τη Dominique. Είδα την υπογραφή της και ήταν απλά το πιο εκπληκτικό συναίσθημα. Στα μισά της επιστολής μου είπε ότι θα γινόμουν θεία, έτσι ήξερα ότι με είχε αποδεχθεί αμέσως .Τέσσερις μήνες αργότερα γνώρισα τη Dominique και τη νεώτερη αδελφή μου, τη Christina. Από τότε έχουμε δεθεί πολύ και νιώθω σαν ένα κομμάτι του παζλ της ζωής μου να έχει μπει στη θέση του.” είπε η Jen.

Αυτή τη στιγμή ζει το όνειρο της ,εργάζεται ως ακροβάτης και εμψυχωτική ομιλήτρια, ταξιδεύει ανά τον κόσμο δημιουργεί επαφές με ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα της ζωής.

Η τελευταία πρόκληση της είναι που μαθαίνει χορό, κάτι που δεν ήταν πότε σίγουρη ότι θα κατάφερνε να κάνει. Δουλεύει με έναν επαγγελματία χορευτή και χορογραφεί ένα πρόγραμμα
που ενσωματώνει τις ακροβατικές δεξιότητες της. “Το πραγματικό όνειρο μου θα ήταν να εκτελέσω μια επίδειξη όπως το Dancing With The Stars” λέει η Jen.

“Είμαστε όλοι γεννημένοι με μοναδικά χαρίσματα και ταλέντα και θέλω να δείξω στους ανθρώπους πως μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για να αλλάξουν τη ζωή τους και τις ζωές των άλλων.”
«Ανακαλύπτοντας ότι το είδωλό μου ήταν η προ πολλού χαμένη αδελφή μου ήταν μόνο η αρχή. Η ζωή μου ήταν πάντα πώς να κάνω το αδύνατο, δυνατό.” μας εξομολογείται.

Jen-Bricker (1)

 

Jen-Bricker

 

[youtube id=”nZzMW5Y3QKE” width=”620″ height=”360″]

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika