Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η αστυνομία αναζητά το κοριτσάκι που ζούσε με τσιγγάνους σε καταυλισμό στον Τύρναβο- ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

aniliki_9

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του εξάχρονου κοριτσιού που βρέθηκε σε καταυλισμό τσιγγάνων στον Τύρναβο σε μια προσπάθεια να βρεθούν οι βιολογικοί γονείς του.

Μάλιστα για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί τρία άτομα, στα οποία απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες κατά περίπτωση της αρπαγής ανηλίκου, υπόθαλψη εγκληματία, παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων και της κλοπής.

Το ανήλικο κοριτσάκι προσφωνείται με το όνομα «Νικολέτα» ή «ΤΑΤΟ» και διέμενε στον Τύρναβο με τους δύο από τους παραπάνω συλληφθέντες, οι οποίοι αποδείχθηκε ότι δεν είναι οι βιολογικοί γονείς της. Τονίζεται ότι για την 6χρονη δεν είχε δηλωθεί εξαφάνιση ή αρπαγή.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683157, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Πως βρέθημε το παιδί

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί “βλέπουν” απαγωγή πίσω από την υπόθεση της 6χρονης. Το κορίτσι βρέθηκε  χθες μετά από έρευνα στον οικισμό των τσιγγάνων στον Τύρναβο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Αμέσως το κοριτσάκι απομακρύνθηκε από τον οικισμό, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τους φερόμενους ως γονείς, έναν 42χρονο και τη 41χρονη γυναίκα του. Η υπόθεση έχει αρκετά κοινά στοιχεία με εκείνη της “μικρής Μαρίας” που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν, τον Οκτώβριο του 2013, βρέθηκε σε οικισμό Ρομά στα Φάρσαλα.

Μαζί με τους δύο φερόμενους ως γονείς, συνελήφθη χθες και ακόμη ένας45χρονος, τον οποίο αναζητούσαν οι διωκτικές αρχές με αφορμή εντάλματα σύλληψης που έχουν εκδοθεί σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών. Αστυνομικοί έκαναν έρευνα χθες το πρωί στον οικισμό του Τυρνάβου, όπου και βρήκαν το ανήλικο κορίτσι να φιλοξενείται από το ανδρόγυνο των συλληφθέντων. Μαζί του φιλοξενούνταν επίσης και ο 45χρονος ο οποίος, καθώς αναζητούνταν από τις διωκτικές αρχές, τράπηκε σε φυγή για να συλληφθεί τελικά χθες το μεσημέρι, μέσα στον οικισμό.

Μ.Ν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Φελλός: Η φυσική «σπιτική συνταγή» που θα κάνει το αμάξι να μοσχοβολάει και να μην ξανά θολώσουν τα τζάμια

Efi Nika

Αιτήσεις «τώρα» για επιδότηση έως 10.000 ευρώ: Πώς θα πάρετε κρατικό χρήμα – Αιτήσεις με σειρά προτεραιότητας

Efi Nika