Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

“Άσχημα νέα: Πέθανα” Αυτό το Αποχαιρετιστήριο Γράμμα μιας Μαμάς έκανε 100.000 χρήστες να Κλάψουν και να Γελάσουν Ταυτόχρονα.

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

to-apocheretistirio-gramma-mias-mamas

“Άσχημα νέα: Πέθανα” Αυτό το Αποχαιρετιστήριο Γράμμα μιας Μαμάς έκανε 100.000 χρήστες να Κλάψουν και να Γελάσουν Ταυτόχρονα.

H 36 χρονη Χέδερ Μακμάναμυ από το Γουινσκόνσιν των ΗΠΑ, έλαβε μια σοκαριστική διάγνωση πριν από 2 χρόνια: καρκίνος του μαστού. Το Νοέμβριο του 2015, οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο να γίνει και είχε ακόμη 6 εβδομάδες ζωής.

Η μητέρα εκμεταλλεύτηκε το χρόνο για να γράψει ένα γράμμα στην τετράχρονη κόρη της Μπριάνα, για κάθε σημαντικό στάδιο της ζωής της: το σχολείο, το πρώτο της φιλί, το δίπλωμα οδήγησης. Η νεαρή γυναίκα έγραψε και ένα ξεχωριστό γράμμα στους φίλους και την οικογένειά της. Όταν πέθανε, ο σύζυγός της Τζέφ δημοσίευσε το αποχαιρετιστήριο γράμμα στο Facebook, όπως ήταν επιθυμία της γυναίκας του. Τα λόγια της Χέδερ περιγράφουν τέλεια πόσο διασκεδαστικό και αγαπητό άτομο ήταν:

1

«Λοιπόν…έχω κάποια καλά και κάποια κακά νέα. Τα κακά νέα, είναι προφανώς, ότι έχω πεθάνει. Τα καλά νέα, αν το διαβάζετε αυτό σίγουρα δεν είστε (εκτός αν έχετε wifi στη μετά θάνατον ζωή) Ναι, είναι χάλια. Είναι χάλια, όσο δε περιγράφεται, αλλά χαίρομαι που έζησα μια ζωή γεμάτη αγάπη, χαρά και φοβερούς φίλους. Είμαι τυχερή για να πω ειλικρινά ότι δεν έχω καμία μετάνοια και έζησα κάθε στιγμή στο έπακρο. Σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστώ για αυτή την απίθανη ζωή..

Οποιαδήποτε θρησκεία σας φέρνει ανακούφιση, χαίρομαι που το έχετε αυτό. Ωστόσο, σεβαστείτε ότι δεν είμαστε θρήσκοι. Σας παρακαλώ μη πείτε στη Μπριάνα ότι είμαι στον παράδεισο. Στο μυαλό της, αυτό σημαίνει ότι επέλεξα να είμαι κάπου αλλού και την άφησα. Στην πραγματικότητα, έκανα τα πάντα για να είμαι εδώ μαζί της, καθώς δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο που να ήθελα να βρίσκομαι, εκτός από μαζί της και τον Τζεφ. Σας παρακαλώ μη την μπερδέψετε και την αφήσετε για ένα δευτερόλεπτο να σκεφτεί ότι δεν ισχύει. Γιατί, δεν είμαι στον παράδεισο. Είμαι εδώ. Αλλά όχι πια στο σώμα που μου εναντιώθηκε. Η ενέργειά μου, η αγάπη μου, το γέλιο μου, αυτές οι απίστευτες αναμνήσεις, είναι όλες μαζί σας. Σας παρακαλώ, μη με σκέφτεστε με λύπη. Χαμογελάστε, γνωρίζοντας ότι ζήσαμε μαζί τέλειες στιγμές. Δε θέλω να κάνω τους άλλους να στεναχωριούνται. Όσο τίποτα άλλο, θέλω να κάνω τους άλλους να γελάνε και να χαμογελούν, γι” αυτό γελάστε με τις αναμνήσεις μας και πόσο διασκεδάσαμε.

2

Πείτε στη Μπριάνα ιστορίες, για να ξέρει πόσο πολύ την αγαπώ και πόσο περήφανη είμαι για αυτή και πάντα θα είμαι. Γιατί, όσο τίποτα άλλο, μου αρέσει πάρα πολύ να είμαι η μαμά της. Κάθε στιγμή μαζί της είναι μια ευτυχία που δε μπορούσα να φανταστώ μέχρι που μπήκε στη ζωή μας.

Και μη πείτε ότι έχασα τη μάχη από το καρκίνο. Γιατί ο καρκίνος μπορεί να πήρε σχεδόν τα πάντα από μένα, αλλά ποτέ δε πήρε την αγάπη μου ή τη χαρά μου. Δεν ήταν μια «μάχη», ήταν απλά η ζωή, που συχνά είναι άκαρδη και άδικη, και έτσι γίνονται αυτά μερικές φορές. Δεν έχασα. Ο τρόπος που έζησα για χρόνια με καρκίνο είναι κάτι που θεωρώ μια μεγάλη νίκη. Θυμηθείτε το αυτό.

3

Και το πιο σημαντικό, ήμουν απίστευτα τυχερή να ζήσω πάνω από μια δεκαετία με τον έρωτα της ζωής μου και τον καλύτερό μου φίλο, τον Τζεφ. Η αληθινή αγάπη και οι αδερφές ψυχές υπάρχουν. Κάθε μέρα ήταν γεμάτη με γελοιότητες και αγάπη, έχοντας τον Τζεφ στο πλάι μου. Είναι ο καλύτερος σύζυγος σε όλο το σύμπαν. Παρ” όλη την ασθένειά μου, ποτέ δε λύγισε, όταν τόσοι πολλοί θα μπορούσαν να τρέξουν. Ακόμα και στις χειρότερες μέρες, βρίσκαμε τρόπο να γελάμε μαζί. Τον αγαπώ περισσότερο από τη ζωή την ίδια και πιστεύω ότι μια τέτοια αληθινή αγάπη θα ζήσει για πάντα.

4

Ο χρόνος είναι το πιο πολύτιμο πράγμα σε αυτό τον κόσμο και το να έχω μοιραστεί τη ζωή μου για τόσο καιρό με τον Τζεφ είναι κάτι που είμαι απίστευτα ευγνώμων. Σε αγαπώ Τζεφ. Πιστεύω ότι η Μπριάνα είναι η αγάπη μας που ήρθε στη ζωή, πράγμα πανέμορφο. Ραγίζει τη καρδιά μου που πρέπει να πω αντίο. Είναι το ίδιο λυπηρό για εσάς, όσο είναι και για μένα, και το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να στεναχωρηθείτε. Ελπίζω με τον καιρό να με σκέφτεστε και να χαμογελάτε και να γελάτε, επειδή είχαμε μια συγκλονιστική ζωή. Ξέρω ότι αν σταματήσετε και κοιτάξετε καλά, θα είμαι μαζί σας εκεί. Είστε ο κόσμος μου και αγάπησα κάθε δευτερόλεπτο που είχαμε μαζί, που δε περιγράφεται με λόγια.

5

Φίλοι μου, σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστώ για την υπέροχη ζωή. Και ευχαριστώ όλους τους εκπληκτικούς γιατρούς και νοσοκόμες που με φρόντισαν. Δεν αμφιβάλλω ότι η ομάδα μου έκανε τα πάντα δυνατά για να μου χαρίσουν μια καταπληκτική μέρα. Από το βάθος της καρδιάς μου, εύχομαι σε όλους τους φίλους μου μια μακριά και υγιή ζωή και ελπίζω να βιώσετε την ίδια εκτίμηση για το δώρο της ζωής καθημερινά. Σεβαστείτε την ομορφιά της ζωής με ένα πάρτυ, επειδή ξέρετε ότι αυτό θα ήθελα. Δεν είναι ένα αντίο, είναι τα λέμε αργότερα. Κάντε μου μια χάρη να εκτιμάτε καθημερινά πόση σημασία έχει η ζωή σας.»

6

Αυτό το γράμμα έχει μοιραστεί στο Facebook πάνω από 26.000 φορές και έχει συγκινήσει ανθρώπους από όλο το κόσμο. «Μου λείπει απίστευτα», έγραψε ο σύζυγός της Τζεφ. Είμαι σίγουρος ότι είναι κάπου τριγύρω μας ακόμα. Τη νιώθω σε κάθε στιγμή καθημερινά. Η Μπριάνα σίγουρα κληρονόμησε τη δύναμή και το πνεύμα της. Το πνεύμα της Χέδερ ζει μέσω των όμορφων ματιών της Μπριάνα».

«Κάθε μέρα μετράει»: μοιραστείτε αυτό το μήνυμα από τη Χέδερ και αφήστε αυτά τα λόγια να διαβαστούν από όλους τους φίλους σας.

Credit: hefty.com  και πηγη: fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou