Newsitamea.gr
SPORT AMEA

Αργυρός ο Τριανταφύλλου, χάλκινος ο Πυλαρινός

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

10408967_10152507955790994_5124920640802355223_n

 

Σπουδαία επιτυχία για την ελληνική ξιφασκία με αμαξίδιο στο ευρωπαϊκό κύπελλο που διεξάγεται στο Έγκερ της Ουγγαρίας.Η Εθνική ομάδα κατέκτησε ένα αργυρό μετάλλιο με τον Πάνο Τριανταφύλλου και ένα χάλκινο με τον Γεράσιμο Πυλαρινό.

Ο Πάνος Τριανταφύλλου στη σπάθη κατηγορία Β, έφτασε μέχρι τον τελικό όπου αντιμετώπισε τον Ιταλό Αλέζιο Σάρι. Εκεί, έχασε το χρυσό μετάλλιο στις λεπτομέρεις καθώς ηττήθηκε 13-15. Ο Τριανταφύλλου κατάφερε αυτό που είχε δηλώσει στοSportsfeed.gr, μετά την επιστροφή του από το γκράν πρι της Βαρσοβίας ότι θα συνεχίσει να δουλεύει προκειμένου να… ξεκολλήσει από τις τρίτες θέσεις και τα χάλκινα μετάλλια. Ο αθλητής του ΑΣΚΑ Αμαρουσίου, αν συνεχίσει με ανάλογες εμφανίσεις θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για ένα εκ των τριών Παραολυμπιακών μεταλλίων. Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Ρώσος Άλμπερτ Καμάλοφ με τον Πολωνός Αντρίαν Κάστρο.

Ο Γεράσιμος Πυλαρινός κατέκτησε το χαλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Α καθώς έμεινε εκτός τελικού, χάνοντας στον ημιτελικό 15-8 από τον μετέπειτα νικητή του παγκοσμίου κυπέλλου, Γάλλο Ρόμαν Νομπλέ. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Ρομπέρ Σιτεράντ επίσης από την Γαλλία, ο οποίος στη φάση των «16» απέκλεισε τον δεύτερο Έλληνα αθλητή της κατηγορίας, Βασίλη Ντούνη.

Στα ομαδικά η γυναικεία ομάδα που αποτελείται από τις Εύη Βλάμη, Κατερίνα Σαράντη και Καλλιόπη Λουφάκη κατέκτησαν την 8ηθεση.

sportsammea.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea