Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αποτρόπαιο: Νεογέννητο βρέθηκε σφηνωμένο σε σωλήνα αποχέτευσης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

baby.jpg

Αποτρόπαιο: Νεογέννητο βρέθηκε σφηνωμένο σε σωλήνα αποχέτευσης

Το κλάμα του μωρού αποδείχτηκε σωτήριο

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι φοιτητές σε φοιτητική εστία στην πόλη Linyi στην Κίνα όταν ανακάλυψαν πως ένα νεογέννητο κοριτσάκι είχε σφηνώσει μέσα σε σωλήνα αποχέτευσης φοιτητικής εστίας. μητέρα που το γέννησε το εγκατέλειψε και τράπηκε σε φυγή.

Η αστυνομία πιστεύει πως η νεαρή φοιτήτρια ήλπιζε ότι θα μπορούσε με κάποιο τρόπο να κρύψει την εγκυμοσύνη της και τη γέννα αφήνοντας το μωρό να πέσει μέσα στην τουαλέτα. Το βρέφος σώθηκε καθώς το δίκτυο αποχέτευσης είναι πολύ στενό και το μωρό σφήνωσε με αποτέλεσμα να κλαίει ασταμάτητα και να το ακούσουν φοιτητές.

Αμέσως χτύπησαν το συναγερμό, με αποτέλεσμα να σπεύσουν πυροσβέστες στη φοιτητική εστία, οι όποιοι έμειναν έκπληκτοι με το θέαμα που αντίκρισαν.

Οι πυροσβέστες που κατέφθασαν στο σημείο δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν το μωρό να είχε σφηνώσει μεταξύ του τρίτου και τέταρτου ορόφου του κτιρίου. Το θετικό στην υπόθεση ήταν ότι η μικρή έκλαιγε κάτι που σήμαινε ότι υπήρχε ακόμα χρόνος να τη σώσουν.

Οι πυροσβέστες αφού έκοψαν τον αγωγό, κατάφεραν να απελευθερώσουν τη μικρή και να την παραδώσουν στους νοσηλευτές που την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τη μητέρα του νεογέννητου κοριτσιού, την οποία μετέφεραν σε νοσοκομείο καθώς χρειαζόταν άμεση περίθαλψη.

 δειτε το βιντεο
[youtube id=”3cKbUX-pPPE” width=”620″ height=”360″]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika