Newsitamea.gr
ΓΥΝΑΙΚΑ

Η αποτρίχωση στο… ευαίσθητο σημείο δείχνει τον χαρακτήρα μιας γυναίκας!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

8

Το «στιλ» που επιλέγει η κάθε γυναίκα για την ευαίσθητη περιοχή της αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για την προσωπικότητά της, σύμφωνα με τον ιστότοπο Buzzfeed

Κάντε το τολμηρό τεστ

Το «στιλ» που επιλέγει η κάθε γυναίκα για την ευαίσθητη περιοχή της αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για την προσωπικότητά της, σύμφωνα με ένα τεστ που δημοσιεύει ο ιστότοπος Buzzfeed.

Παρόλο που η αποτρίχωση στο συγκεκριμένο σημείο μπορεί να επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες, όπως η ηλικία, ο καιρός, η διάθεση ή ακόμα και η έλλειψη χρόνου, το συγκεκριμένο τεστ ισχυρίζεται πως η «εικόνα» του εφηβαίου μιας γυναίκας αποτελεί… καθρέφτη της ψυχής της.

Διαλέξτε το στιλ που μοιάζει με το δικό σας

Δείτε λοιπόν τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα κάθε γυναίκας το «στιλ» που επιλέγει για το απόκρυφο σημείο της

1. Στιλ «θάμνος»

Το ατημέλητο look στην ευαίσθητη περιοχή αποκαλύπτει μια γυναίκα αντισυμβατική, με αυτοπεποίθηση και σιγουριά, η οποία δεν φοβάται να πάει αντίθετα στο ρεύμα. Στα αρνητικά του χαρακτήρα της περιλαμβάνεται η απροθυμία να δοκιμάσει καινούργια πράγματα.

2. Τελείως ξυρισμένο στιλ

Οι γυναίκες που επιλέγουν αυτό το look είναι γεμάτες αυτοπεποίθηση και η πειθαρχία παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή τους. Ξέρουν τι θέλουν και δεν έχουν πρόβλημα να αφιερώσουν αρκετή προσπάθεια αλλά και χρόνο για να το πετύχουν.

3. Αποτρίχωση «μπικίνι»

Το συγκεκριμένο στιλ αποτρίχωσης αποκαλύπτει έναν χαρακτήρα που κρύβει αρκετά πετυχημένα τα συναισθήματά του και μπορεί να διατηρεί την ψυχραιμία του ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Οι συγκεκριμένες γυναίκες είναι ανταγωνιστικές και έχουν την ικανότητα να εστιάζουν στον στόχο τους, κλείνοντας τα μάτια στους περισπασμούς.

4. «Διάδρομος προσγείωσης»

Αυτό είναι το αγαπημένο στιλ αποτρίχωσης των γυναικών που είναι «έξω καρδιά» και δεν διστάζουν να εκφράζουν ανοιχτά τα συναισθήματά του. Πρόκειται επίσης για ιδιαίτερα δημιουργικά άτομα.

5. Γκλίτερ στην ευαίσθητη περιοχή

Σίγουρα δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο look. Σύμφωνα με το Buzzfeed, αυτή η πρωτότυπη επιλογή για την ευαίσθητη περιοχή αποκαλύπτει κοφτερό μυαλό και φιλοδοξία, αλλά και γυναίκες που ξέρουν ότι τους αξίζει το καλύτερο.

6. «Βαμμένο» στιλ

Όπως θα περίμενε κανείς, οι γυναίκες που επιλέγουν να βάψουν τις τρίχες του εφηβαίου τους χαρακτηριζονται από πρωτοτυπία και επινοητικότητα. Διαθέτουν ένα ιδιαίτερο χιούμορ που πολλές φορές τις φέρνει σε δύσκολη θέση, ωστόσο είναι μοναδικές και γνωρίζουν καλά ότι αυτό είναι το μεγαλύτερό τους προτέρημα.

7. Μικρό τρίγωνο

Οι γυναίκες που επιλέγουν αυτό το στιλ είναι αποφασιστικές και οργανωτικές. Τίποτα δεν τις ικανοποιεί περισσότερο στη ζωή από το να προγραμματίζουν την καθημερινότητά τους και να φέρνουν εις πέρας τις δουλειές τους με τον πλέον αποδοτικό τρόπο.

8. Επιμελώς ατημέλητο look

Οι γυναίκες που επιλέγουν το φυσικό look (με την απαραίτητη φυσικά περιποίηση) στην ευαίσθητη περιοχή τους απεχθάνονται το άγχος και ελκύουν τους γύρω τους με την ηρεμία και την χαλαρή τους διάθεση.

9. Ξύρισμα σε διάφορα σχήματα

Οι γυναίκες που επιλέγουν αυτό το στιλ είναι συνήθως λογικές και πρακτικές. Τους αρέσει να βγαίνουν νικήτριες, ωστόσο αποφεύγουν να πάρουν βιαστικές αποφάσεις και τους αρέσει να «ζυγίζουν» κάθε απόφαση προσεκτικά. Σπανίως φέρονται με αυθορμητισμό.

 

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 φράσεις σπουδαίων γυναικών για τη Γυναίκα…

Efi Nika

«Να γιατί οι μαμάδες είμαστε συνέχεια κουρασμένες και αγχωμένες»

Penni Syggrou

Όταν η μαμά μεγαλώνει μόνη της το παιδί

newsitamea