Newsitamea.gr
SPORT AMEA

Αποτελέσματα Πανελλήνιου πρωταθλήματος σκοποβολής

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

10887467_916947061669478_6903500778549993320_o

 

Αποτελέσματα Πανελλήνιου πρωταθλήματος σκοποβολής

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα σκοποβολής της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ.Η δεύτερη μέρα είχε ακόμα ένα πανελλήνιο ρεκόρ από την Δώρα Μούτσιου αλλά και δυο όρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ και δύο όρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015, σημάδεψαν την 2η και τελευταία ημέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος σκοποβολής που φιλοξενήθηκε στο σκοπευτήριο της Ελευσίνας. Το πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσε η Δώρα Μούτσιου στο Αεροβόλο τουφέκι πρηνηδόν μεικτό R5. Η αθλήτρια της Δόξας στον τελικό είχε επίδοση 210,7 και βρέθηκε στην κορυφή του αγωνίσματος, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Αναστάσιο Μπούτη και στην τρίτη τον Νικόλαο Καϊνταντζή.
Επετεύχθησαν και δυο όρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα (Γαλλία 8-14 Ιουλίου) στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών P2 από τις Ελένη Ζάμπουρα και Φωτεινή Πριόνα. Η Ζάμπουρα στον τελικό του αγωνίσματος σημείωσε επίδοση 343 και έφτασε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Η ευχάριστη έκπληξη έγινε από την Φωτεινή Πριόνα, αφού μόλις στην πρώτη της συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, με επίδοση 340 έπιασε και το όριο για την κορυφαία διοργάνωση του 2015 για το άθλημα της σκοποβολής.

Διαβάστε την συνέχεια του και τα αναλυτικα αποτελέσματα  στο sportsamea.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea